Ποιο είναι το πιο παραγνωρισμένο χαρακτηριστικό του ζωδίου σου

30.03.2020
Ποιο είναι το πιο παραγνωρισμένο χαρακτηριστικό του ζωδίου σου
Όσοι ασχολούνται έστω και λίγο με την αστρολογία, γνωρίζουν τα πιο κλασικά «χαρακτηριστικά» κάθε ζωδίου: Για παράδειγμα, οι Σκορπιοί είναι σέξι, οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες, οι Δίδυμοι είναι διπρόσωποι. Και η λίστα συνεχίζεται. Ωστόσο, αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι απαραίτητα αυτά που σε χαρακτηρίζουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Lisa Stardust του Cosmopolitan έφτιαξε μια λίστα με τις πιο παραγνωρισμένες ιδιότητες του ζωδίου σου. Για δες. Ισχύουν λες;

Κριός

Κάποιοι που σε αντιπαθούν μπορεί να σε χαρακτηρίσουν ευέξαπτη, αλλά έχεις μια ήρεμη, ρομαντική πλευρά που σπάνια φαίνεται. Όταν πέφτεις, πέφτεις πολύ και θα κάνεις τα πάντα για να φτιάξεις, τουλάχιστον, τη διάθεση του καλού σου, ακόμα και αφήνοντάς τον να πάρει το πάνω χέρι στο πρόγραμμα της βραδιάς.

Ταύρος

Έχεις μια φήμη ότι είσαι πεισματάρα και άκαμπτη, αλλά υπάρχει και η άλλη αλήθεια: Μπορείς επίσης να είσαι ξέγνοιαστη και αυθόρμητη. Μπορείς να επικεντρωθείς σε αυτό που θέλεις και ξέρεις πώς να ζεις τη στιγμή.

Δίδυμοι

Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι μπορείς να γίνεις η ψυχή της παρέας. Βάζεις πάντα πρώτα τους φίλους σου, ακόμη και πριν τις δικές σου ανάγκες. Το καλύτερο σου είναι να φτιάχνεις ομάδες στο facebook και να τις κρατάς ενεργές.

Καρκίνος

Είναι γεγονός, Καρκίνε: Έχεις τη δυνατότητα να φτάσεις πολύ ψηλά γιατί σου αρέσει να δουλεύεις σκληρά και έχεις αισθητήριο να επιλέγεις ανθρώπους και μέρη που έχουν ενδιαφέρον. Επιπλέον, είσαι πάντα έτοιμη να μοιραστείς τις δεξιότητές σου στον τομέα της δικτύωσης, κάτι το οποίο δίνει ώθηση στη δική σου επιτυχία.

Λέων

Είσαι γενναιόδωρη σε όσους έχουν ανάγκη, κάτι το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό που επισκιάζεται από την αγάπη σου να βρίσκεσαι στο επίκεντρο. Η αλήθεια είναι ότι δίνεις όλους τους πόρους, τις επαφές, την επιβράβευση, σε όλους όσους χρειάζονται ώθηση. Έχεις μια δυνατή προσωπικότητα, αλλά η καρδιά σου είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Παρθένος

Έχεις ακούσει ποτέ το ρητό «η υπομονή είναι αρετή»; Αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημά σου. Αλλά παρά τη χαλαρή φύση σου, έχεις μια ιδιοσυγκρασία που σιγά σιγά γίνεται εκρηκτική όταν πιέζεσαι (αφού παραμένει ήρεμη για πολύ περισσότερο από ότι θα έπρεπε). Συνολικά, είσαι 95% χαλαρή, αλλά το υπόλοιπο 5% ... πρόσεξε το!

Ζυγός

Μια ιδιότητα σου που δεν φαίνεται στα χαρακτηριστικά σου, είναι ότι μπορεί να είσαι επιθετική όταν θέλεις να πετύχεις τον σκοπό σου. Μπορεί να βγάλεις, μερικές φορές, μια έντονη πλευρά σου για να βεβαιωθείς ότι θα ακουστείς, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σου.

Σκορπιός

Σε αντίθεση με ότι πιστεύουν οι άλλοι, είσαι πολύ γλυκιά. Αυτό μπορεί να εκπλήξει εκείνους που δεν σε γνωρίζουν πολύ καλά, επειδή η έντονη προσωπικότητα σου τους κρατάει σε μια απόσταση. Αλλά όταν οι άνθρωποι γνωρίσουν τον αληθινό εαυτό σου, θα βρουν μια ηρεμία και μια ευγένεια που μπορούν να τους εκπλήξουν.

Τοξότης

Είναι γνωστό ότι έχεις μερικές φορές μια ωμή συμπεριφορά. Ωστόσο, έχεις επίσης μια δημιουργική πλευρά. Είσαι πάντα έτοιμη να αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου σε άλλους, ακόμα και αν κάποιες από τις ιστορίες σου δεν είναι 100% αλήθεια. Η τάση σου να ονειρεύεσαι είναι το πιο παραγνωρισμένο χαρακτηριστικό σου, οπότε μπορείς να το καλλιεργήσεις περισσότερο!

Αιγόκερως

Είσαι αναμφισβήτητα ένα τα πιο αστεία ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Σου αρέσει η δουλειά αλλά το χιούμορ σου σε κάνει δημοφιλή στους φίλους σου στο γραφείο. Γνωρίζεις πώς να κάνεις τους συναδέλφους σου να γελάσουν με το σαρκασμό σου κατά τη διάρκεια των συναντήσεων σου στο γραφείο.

Υδροχόος

Μπορεί να είσαι λίγο ανταγωνιστική ακόμη και με αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Το να είσαι «άγρια» δεν είναι κακό πράγμα, οπότε μην ανησυχείς! Αυτό το χαρακτηριστικό θα σου δώσει τη δυνατότητα να τα πας καλά στη δουλειά σου αλλά μην το παρακάνεις για να μην προκαλέσεις εντάσεις.

Ιχθείς

Είσαι γνωστή για τον διαισθητικό, ονειρικό χαρακτήρα σου, αλλά έχεις και μια αναλυτική πλευρά. Παρακολουθείς τα θέματα προσεκτικά, προτού δεσμευθείς σε ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης. Αυτό σε βοηθά να κατανοήσεις τους ανθρώπους και τις καταστάσεις σε βαθύτερο επίπεδο πριν αποφασίσεις αν θα βουτήξεις ή αν θα κολυμπήσεις.