Τα 3 ζώδια τα οποία θα δυσκολευτούν περισσότερο το 2021

12.01.2021
Τα 3 ζώδια τα οποία θα δυσκολευτούν περισσότερο το 2021
Μετά τα καλά αστρολογικά νέα για τον Κριό, τον Ταύρο και τον Σκορπιό για το 2021, ήλθε η ώρα να μάθεις αν ανήκεις σε ένα από τα τρία ζώδια που θα έχουν το χειρότερο 2021.

Πριν ξεκινήσεις να "φρικάρεις", θυμήσου ότι επειδή είσαι στη λίστα δεν σημαίνει ότι ολόκληρη η χρονιά θα είναι άσχημη για σένα. Υπάρχουν ακόμα πολλές δυνατότητες σε ένα ολόκληρο αστρικό έτος!

Όπως κάνει κάθε λίγα χρόνια, ο Κρόνος μόλις μετακόμισε σε ένα νέο ζώδιο. Ο Κρόνος επέστρεψε τελικά στον Υδροχόο, όπου θα καθίσει για τα επόμενα δύο χρόνια, εκπέμποντας μια βαθιά πνευματική (αλλά συναισθηματικά δεσμευμένη) ενέργεια. Αυτή η διέλευση είναι μια από τις μεγαλύτερες της χρονιάς και η ενέργειά της θα γίνει αισθητή από όλους. Εάν ο γενέθλιος Κρόνος σου βρίσκεται στον Υδροχόο, πρόσεξε για υπαρξιακές κρίσεις.

Με βάση αυτά, διάβασε παρακάτω για τα τρία ζώδια που θα έχουν το χειρότερο 2021, σύμφωνα με την Brenna Lilly του Stylecaster.

Υδροχόος

Υδροχόε, έχεις πολλά να περιμένεις φέτος. Στα μέσα Φεβρουαρίου, όλα τα μάτια είναι στραμμένα σε εσένα και τη δική σου ατμόσφαιρα. Στις 11 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ερμής (μαζί με τον ήλιο και το φεγγάρι) θα καθίσουν στο ζώδιο σου. Ενώ οι συνδέσεις όπως αυτές, δείχνουν αύξηση της ενέργειας ενός συγκεκριμένου ζωδίου - το οποίο μερικές φορές μπορεί να αισθάνεται ενδυνάμωση - αυτή η πλανητική ευθυγράμμιση είναι έντονη και θα σε επηρεάσει.

Ο Ερμής θα είναι επίσης ανάδρομος κατά τη στιγμή αυτής της πολυαστρίας, οπότε ενώ μπορεί να αισθάνεσαι στο στοιχείο σου, η φύση της ανάδρομης πορείας του Ερμή πιθανότατα θα σε κάνει να ταξιδέψεις και να σκοντάψεις.

Δίδυμοι

Θα υπάρχουν δύο βασικά ατυχή γεγονότα στο ζώδιο σου φέτος, Διδυμάκι και – μάντεψε. Θα συμβούν ταυτόχρονα. Το πρώτο ατυχές που συμβαίνει στο ζώδιο σου είναι ο ανάδρομος Ερμής (ο δεύτερος από τους τρεις της τρέχουσας χρονιάς) από τις 29 Μαΐου έως τις 22 Ιουνίου. Ενώ έχεις ένα πλεονέκτημα εδώ επειδή ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν είναι ποτέ διασκεδαστική. Δεδομένου ότι το ζώδιο σου καθορίζεται ιδιαίτερα από την ομιλητική, κοινωνική του ενέργεια, οι δεξιότητές σου στην επικοινωνία θα είναι τελείως αποσυντονισμένες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η δεύτερη ατυχής τοποθέτηση είναι μια ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή! Αν και δεν πρέπει να σε ρίξει, σκέψου το ενδεχόμενο να μείνεις μέσα εκείνη την ημέρα. Μόνο για τη νύχτα!

Τοξότης

Όπως και οι Δίδυμοι, έτσι και εσύ Τοξοτίνα, θα ταλαιπωρηθείς από την ενέργεια της έκλειψης φέτος. Στις 26 Μαΐου, θα βιώσεις μια σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου. Και για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα, θα περιμένεις μιαν άλλη (ηλιακή) έκλειψη έξι μήνες αργότερα, στις 4 Δεκεμβρίου. Δεδομένου ότι είσαι αναμφισβήτητα το πιο παρορμητικό ζώδιο στο ζωδιακό χάρτη (με αυτήν την μεταβλητή ενέργεια της φωτιάς), θα πάρει λίγο επιπλέον δουλειά για να κρατηθείς στα ίσα σου. Τι πρέπει να κάνεις για να ισορροπήσεις από όλην αυτή την κοσμική τρέλα; Να ασκηθείς όσο μπορείς με ασκήσεις που θα πατάς στο έδαφος.