Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Τα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

13.01.2021
Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Τα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
Η καινούργια χρονιά φέρνει όλα τα είδη των νέων ξεκινημάτων και ο νέος σεληνιακός κύκλος που ξεκινά τον Ιανουάριο του 2021 με τη νέα σελήνη, είναι ένας από τους πιο μυστικιστικούς. Η νέα σελήνη ανεβαίνει στον ουρανό στις 13 Ιανουαρίου και ο καθένας μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτήν την ισχυρή ατμόσφαιρα, αλλά εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια τα οποία η νέα σελήνη του Ιανουαρίου του 2021 θα επηρεάσει λιγότερο, τότε θα είναι ακόμη πιο εύκολο να κυλήσεις με τη σεληνιακή ροή. Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα σελήνη, σύμφωνα με την αστρολογία.

Παρθένος

Η ενέργεια του Αιγόκερω αυτού του φεγγαριού ενεργοποιείται σίγουρα με την πραγματιστική και εργατική σου γήινη διάσταση, Παρθένε. Ωστόσο, επειδή το νέο φεγγάρι θα είναι στον Οίκο του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου, θα πρέπει, επίσης, να ετοιμαστείς να διασκεδάσεις. Τώρα είναι η ώρα να δώσεις ενέργεια στα πάθη σου, είτε πρόκειται για μια ρομαντική σχέση, ένα διασκεδαστικό καλλιτεχνικό έργο ή ένα συναρπαστικό νέο χόμπι. Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσεις το νέο φεγγάρι είναι να διασκεδάσεις τον εαυτό σου και να σχεδιάσεις το πώς θα προσφέρεις περισσότερη χαρά στις καθημερινές σου προσπάθειες μέσα στο 2021.

Τοξότης

Οι πλανήτες σε ευνοούν κατά τη διάρκεια αυτού του φεγγαριού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοήσεις τη δύναμη αυτού του νέου φεγγαριού! Υπάρχει μια εισροή σεληνιακής ενέργειας που επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και της αξίας του διαγράμματος σου, γεγονός που την καθιστά μια τυχερή στιγμή για επενδύσεις. Η επιρροή του φεγγαριού στον Αιγόκερω στα επίπεδα πειθαρχίας σου, μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να κάνεις έναν προϋπολογισμό τον οποίο θα τηρήσεις πραγματικά. Θα πρέπει να το δουλέψεις για να συνδυάσεις πρακτικές συμβουλές για τα χρήματα με μια θετική νοοτροπία και όταν βγεις από αυτό, θα νιώσεις ότι άξιζε τον κόπο.

Ιχθείς

Ξεκινάς καλά το 2021, Ιχθύ, καθώς η νέα σελήνη θα προσφέρει πολλά νέα ξεκινήματα στον Οίκο της φιλίας και της κοινότητάς σου. Βρες νέους τρόπους για να συνδεθείς με τον κύκλο σου ή ξεκίνα να καλλιεργείς εντελώς νέες συνδέσεις. Είναι επίσης μια υπέροχη στιγμή για να αρχίσεις να καλλιεργείς την ανθρωπιστική πλευρά σου και να εμπλέκεσαι περισσότερο στην κοινότητά σου μέσω του ακτιβισμού ή του εθελοντισμού. Χρησιμοποίησε τα πρόσθετα κίνητρα του φεγγαριού στον Αιγόκερω, για να προσεγγίσεις τοπικούς οργανισμούς και να αρχίσεις να βρίσκεις μικρούς τρόπους για να κάνεις τη διαφορά.