Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Μάρτιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

03.03.2021
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Μάρτιος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Ένα πράγμα που μας αρέσει με το μήνα Μάρτιο, είναι ότι πρόκειται για έναν οριακό μήνα. Δηλαδή, ο Μάρτιος σηματοδοτεί το τέλος του χειμώνα και την αρχή της άνοιξης. Όπως πιθανώς μπορείς να φανταστείς, η εποχιακή αλλαγή του Μαρτίου έχει μεγάλη σημασία για τον ζωδιακό κύκλο. Σε τελική ανάλυση, αυτό συμβαίνει όταν ο ήλιος ταξιδεύει μέσω των Ιχθύων - το τελευταίο ζώδιο στον τροχό του ζωδιακού κύκλου - και σου φέρνει μια αίσθηση εσωτερικότητας και συγχώρεσης καθώς προσφέρεις ένα ψυχικό αντίο στο παρελθόν. Τότε, μια αίσθηση αναγέννησης και ανανέωσης έρχεται καθώς ο ήλιος μπαίνει στον Κριό, ξεκινώντας την αρχή του αστρολογικού νέου έτους. Όλοι θα αισθανθούν αυτήν την όμορφη αλλαγή στον αέρα, αλλά τα τρία ζώδια που θα νιώσουν λίγο ποιο ευνοημένα είναι τα εξής:

Κριός

Έχεις πάρα πολλά για να περιμένεις αυτόν τον Μάρτιο, Κριέ. Ωστόσο, το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να είναι πιο αργός και πιο ενδοσκοπικός χρόνος. Κατά τη διάρκεια της περιόδου των Ιχθύων, ο ήλιος θα περάσει μέσα από τον πνευματικό δωδέκατο Οίκο σου, ενθαρρύνοντας μοναχικές εμπειρίες που σε οδηγούν να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Αλλά όταν η σεζόν του Κριού ξεκινά στις 20 Μαρτίου, σηματοδοτεί τη στιγμή. Η κοσμική ενέργεια θα είναι ακριβώς όπως σου αρέσει, εμπνέοντας σε να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ανταγωνιστείς για να είσαι η καλύτερη. Η λουσάτη Αφροδίτη μπαίνει επίσης στον Κριό στις 21 Μαρτίου, φέρνοντας τόση αυτο-αγάπη στο σύμπαν σου και ξαναζωντεύοντας τις σχέσεις σου.

Σκορπιός

Ετοιμάσου για έναν Μάρτιο γεμάτο με αγνή, ανεξέλεγκτη διασκέδαση, Σκορπίνα. Σε τελική ανάλυση, η εποχή των Ιχθύων ενεργοποιεί το πιο συναρπαστικό και ευχάριστο μέρος του αστρολογικού σου χάρτη: τον παιχνιδιάρικο πέμπτο Οίκο της αυτο-έκφρασης. Αυτό θα σε ενθαρρύνει να επανασυνδεθείς με το παιδί που κρύβεις μέσα σου και να θυμηθείς όλα τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα που σε κάνουν να νιώσεις ζωντανή. Ξέχασε τις ανησυχίες σου, βάλε στην άκρη την ανάγκη σου να είσαι σοβαρός ενήλικας και απλώς απόλαυσε την παρούσα στιγμή. Όταν ήσουν μικρό παιδί, το να ζωγραφίζεις λουλούδια στο πεζοδρόμιο με κιμωλία σε μια ηλιόλουστη ημέρα, ήταν αρκετό για να σε κάνει να χαρείς. Φέρε περισσότερη ενέργεια στη ζωή σου αυτόν τον Μάρτιο.

Ιχθείς

Ο μήνας του Μαρτίου ανήκει σε εσένα, Ιχθύ. Γιατί; Γιατί ξεκινά με τον ήλιο στους Ιχθείς. Η ηλιακή σου επιστροφή χαρακτηρίζεται από καλοσύνη, συμπόνια, φαντασία και ονειροπόληση. Είσαι ένα ζώδιο απόδρασης κατά βάθος και ψάχνεις πάντα για περιπέτειες και εμπειρίες εκτός του κόσμου σου. Ωστόσο, αυτή η σεζόν των Ιχθύ θα σου κάνει κάτι καλύτερο. Όχι μόνο αισθάνεσαι περισσότερο σε επαφή με τη μαγεία και τη γοητεία, αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα νιώσουν ακόμη πιο ελκυστικά τα μυστικιστικά σου vibes. Απόλαυσε όλη αυτή την επιπλέον προσοχή.