Tα 3 ζώδια για τα οποία ο Μάρτιος θα είναι ο χειρότερος μήνας

04.03.2021
Tα 3 ζώδια για τα οποία ο Μάρτιος θα είναι ο χειρότερος μήνας
Καθώς οι πλανήτες μετατοπίζονται σε νέα ζώδια και το αστρολογικό ημερολόγιο συνεχίζει να γυρίζει, ο αστρολογικός σου χάρτης ενεργοποιείται με νέους και συναρπαστικούς τρόπους. Ωστόσο, μερικές φορές αυτές οι ενεργοποιήσεις δεν επιφέρουν τις ιδανικές ενέργειες. Επειδή ο αστρολογικός σου χάρτης είναι ουσιαστικά το δικό σου μοναδικό κοσμικό δακτυλικό αποτύπωμα, ο ζωδιακός κύκλος αλληλεπιδρά μαζί του με τρόπους διαφορετικούς από τον τρόπο που μπορεί να αλληλεπιδράσει με κάποιον άλλο. Σε γενικές γραμμές, ο αστρολογικός σου χάρτης είναι το δικό σου ιδιωτικό σύμπαν. Αν λοιπόν ανήκεις σε ένα από τα 3 παρακάτω ζώδια που θα περάσουν έναν... άσχημο Μάρτη, φέτος, μην ανησυχείς. Έχει ο καιρός γυρίσματα! Διάβασε και αυτό: Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Μάρτιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Ταύρος

Κατά τη διάρκεια της περιόδου του Κριού, που ξεκινά στις 20 Μαρτίου, ο ήλιος θα κινείται μέσα από τα λαμπερά και μυστηριώδη νερά του δωδέκατου Οίκου σου. Αυτό μπορεί να ενεργοποιήσει κάποια έντονα και βαριά συναισθήματα, καθώς ο δωδέκατος Οίκος κυβερνά το υποσυνείδητό σου και τον κόσμο των ονείρων σου. Ωστόσο, αντί να προσπαθείς να ξεφύγεις από τα συναισθήματά σου, μπορείς επίσης να τα αποδεχθείς. Σε τελική ανάλυση, αυτό μπορεί να είναι μια απίστευτα θεραπευτική εμπειρία εάν χρησιμοποιείς αυτήν την ενέργεια για να υποβάλλεις την καρδιά σου σε ενδοσκόπηση και θεραπεία. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την αίσθηση του πλήρους φάσματος των συναισθημάτων σου.

Λέων

Αν νιώθεις άσχημα κατά τη διάρκεια της περιόδου των Ιχθύων, δεν είναι περίεργο. Σε τελική ανάλυση, αυτό γίνεται όταν ο ήλιος θα κινείται μέσα από τον σκοτεινό και απαισιόδοξο όγδοο Οίκο του θανάτου και της αναγέννησης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να συνειδητοποιήσεις με επίπονο τρόπο όλα τα πράγματα στη ζωή σου που είσαι έτοιμη να αλλάξεις και όλες τις συνήθειες που θέλεις να αφήσεις. Ωστόσο, η απελευθέρωση από έναν κύκλο στον οποίο ασχολείσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι εύκολο επίτευγμα. Αυτό το μήνα, μπορεί να βρεθείς να ξεσκαρτάρεις τους φόβους και τις δυσπιστίες που σε δυσκολεύουν να προχωρήσεις.

Τοξότης

Η περίοδος των Ιχθύων μπορεί να φέρει μερικά ευαίσθητα θέματα για εσένα, Τοξοτίνα. Ο ήλιος κινείται μέσα από το συναισθηματικό και ιδιωτικό τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, κάτι το οποίο μπορεί να βγάλει κάθε είδους σκελετούς από τη ντουλάπα σου. Ήρθε η ώρα να εστιάσεις στα μέρη της ζωής σου που κανείς άλλος δεν βλέπει. Μπορεί να εμφανιστούν μνησικακίες με μέλη της οικογένειας, ενθαρρύνοντάς σε να μιλήσεις επιτέλους για το τι πραγματικά συμβαίνει. Οι οικιακές ταλαιπωρίες μπορεί να επανέλθουν, αναγκάζοντάς σε να επιδιορθώσεις επιτέλους το σπίτι σου.