Θα εκπλαγείς όταν μάθεις πόσοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Μάρτιο

06.03.2021
Θα εκπλαγείς όταν μάθεις πόσοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Μάρτιο
Ακόμα κι αν δεν είσαι λάτρης της αστρολογίας, στοιχηματίζουμε ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα μέρος σου που πιστεύει στις ανάδρομες πορείες των πλανητών. Σε τελική ανάλυση, είναι αναμφισβήτητο ότι τα πράγματα έχουν την τάση να πηγαίνουν στραβά όταν ορισμένοι πλανήτες είναι ανάδρομοι. Όπως, όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, μπορεί να αντιμετωπίσεις δυσάρεστες καταστάσεις όπως καθυστερήσεις αεροπορικών πτήσεων, κυκλοφοριακή συμφόρηση και, φυσικά, μια αλλεργία ακριβώς στη μέση μιας σημαντικής συζήτησης.

Επίσης, όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, ένας πρώην εραστής που δεν έχεις ξεπεράσει ποτέ μπορεί να εμφανιστεί ξανά για να αναπτερώσει τις ελπίδες σου. Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα από τα πολλά, περίεργα πράγματα που φαίνεται να συμβαίνουν όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, εάν αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις το πρόγραμμα του μήνα (παρόλο που ορισμένοι ανάδρομοι μπορεί να σε κάνουν να δυσκολευτείς ακόμα και να προγραμματίσεις), μπορεί να είναι κρίσιμο να γνωρίζεις ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι τον Μάρτιο του 2021.

Λοιπόν, σου έχουμε καλά νέα. Κατά το μήνα Μάρτιο του 2021, δεν θα υπάρξουν ανάδρομοι πλανήτες. Αυτό είναι σημαντικό, καθώς η απόλυτη μηδενική αναδρομή στον ουρανό είναι ένα μάλλον σπάνιο φαινόμενο. Τις περισσότερες φορές, υπάρχει τουλάχιστον ένας πλανήτης που είναι ανάδρομος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει σίγουρα να επωφεληθείς από τον Μάρτιο και να το εκμεταλλευτείς για να ξεκινήσεις νέα projects, να προωθήσεις αυτά που ήδη κάνεις, να κοιτάξεις προς το μέλλον και να σχεδιάσεις όσο πιο μπροστά θέλεις.

Ο Άρης, o πλανήτης της εμπιστοσύνης και του θάρρους, εισήλθε στους έξυπνους, προσαρμόσιμους Διδύμους στις 3 Μαρτίου, κάτι που θα σου δώσει όλη την εγκεφαλική δύναμη για να συνεχίσεις όλα τα projects που έχεις ξεκινήσει. Απλώς βεβαιώσου ότι θα ολοκληρώσεις αυτά τα έργα, καθώς οι Δίδυμοι έχουν την τάση να βαριούνται εύκολα.

Όταν ο ήλιος και ο Ποσειδώνας ο πλανήτηυς της πνευματικότητας και της ψυχικής δύναμης, σχηματίσουν μια σύζευξη στους Ιχθείς στις 10 Μαρτίου, θα αυξηθεί η δημιουργική και καλλιτεχνική ενέργεια. Η φαντασία σου θα πάρει φωτιά, οπότε φρόντισε να κάνεις μια βαθιά βουτιά σε όλα τα χρώματα, τη μουσική και την ποίηση που καταλαμβάνει χώρο στην καρδιά σου. Ωστόσο, πρέπει να φροντίσεις να παραμείνεις προσγειωμένη, επειδή αυτή η τάση θα σε κάνει να απορροφήσεις όλες τις δονήσεις γύρω σου - τόσο τις καλές όσο και τις κακές.

Όταν ο ήλιος μπει στον παθιασμένο, ανταγωνιστικό και φιλόδοξο Κριό στις 20 Μαρτίου, θα είναι μια ευκαιρία. Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να αφοσιωθείς σε ένα νέο project από ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου του Κριού, καθώς ο Κριός είναι πάντα πρόθυμος να μπει άφοβα στη μάχη και να αγωνιστεί για το σημαντικό. Απλά θυμήσου να μην αποθαρρυνθείς εάν αποτύχεις τις πρώτες φορές. Απλώς πάρε κουράγιο και δοκίμασε ξανά. Δεδομένου ότι ο Άρης, ο πλανητικός κυβερνήτης του Κριού, σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον σταθερό και αφοσιωμένο Κρόνο στις 21 Μαρτίου, θα σου δώσει αρκετή αντοχή και την προθυμία να παραμείνεις αφοσιωμένη σε αυτό.