Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα συμμετείχαν άνετα σε ένα reality στην τηλεόραση

16.03.2021
Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα συμμετείχαν άνετα σε ένα reality στην τηλεόραση
Παραδέξου το! Όλο και κάποιο reality θα έχεις παρακολουθήσει. Είτε παιχνίδια επιβίωσης στην άγρια φύση, είτε ερωτοχτυπημένες κοπέλες που διεκδικούν έναν εργένη, είτε wanna be τραγουδιστές που αγωνίζονται για τις θετικές ψήφους των κριτών. Κι ενώ τα παρακολουθείς, είναι σίγουρο ότι αναρωτιέσαι τι είδους άτομα θα μπορούσαν να θέλουν να συμμετέχουν σε αυτές τις εκπομπές, έτσι δεν είναι; Και όμως, υπάρχουν τρία ζώδια που δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να συμμετάσχουν με ευκολία σε ένα τηλεοπτικό reality.

Λέων

Ο Λέων, που κυβερνάται από τον Ήλιο, είναι το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να τα πάει περίφημα στα reality. Κατά κανόνα, ο Λέων λατρεύει να κάνει παράσταση για τους άλλους. Εάν το ζώδιο τους δεν ήταν ήδη αυτό του λιονταριού, θα ήταν το ζώδιο του παγωνιού. Στους κοινωνικούς κύκλους, ο Λέων είναι γενικά αυτός που αρπάζει τους φίλους του και τους σέρνει (στοργικά) στην πίστα, ενθαρρύνοντάς τους να περάσουν καλά.

Ωστόσο, ανήκει επίσης στις μεγαλύτερες drama queens του ζωδιακού κύκλου. Είναι αυτός που σε μια εκπομπή θα προσκαλέσει κάποιον για κοκτέιλ και στη συνέχεια, θα καταλήξει σε έναν καυγά για κάτι ασήμαντο. Ωστόσο, τον αγαπάμε όλοι.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το δεύτερο ζώδιο που μπορεί να τα καταφέρει στην reality τηλεόραση. Αν και δεν είναι τόσο δραματικός όσο ο Λέων, ο Ζυγός λατρεύει οτιδήποτε είναι πολυτελές και έχει τη φημη του ακριβού και του επιλεκτικού. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηδονιστές στον ζωδιακό κύκλο, απαιτώντας τα πάντα να είναι επώνυμα, παραγγέλνοντας το πιο ακριβό πιάτο στο μενού και πραγματοποιώντας πανάκριβες διακοπές όποτε είναι δυνατόν.

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, της οποίας η ενέργεια ελέγχει τον πλούτο, το σεξ και την ευχαρίστηση, οπότε μπορείς να είσαι σίγουρη ότι αυτό το ζώδιο λατρεύει να επιδεικνύεται. Γιατί όχι μέσω της δικής του τηλεοπτικής εκπομπής; Είναι εγγυημένο ότι οι θεατές θα ενδιαφερθούν να ρίξουν μια ματιά στον υπέροχο τρόπο ζωής του.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι το τρίτο πιο πιθανό ζώδιο που καταλήγει στο αγαπημένο σου reality show, γιατί ξέρει να κάνει ίντριγκες. Ο Δίδυμος είναι πιθανώς το πιο διαβόητο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο (ακριβώς εκεί μαζί με τον Σκορπιό), λόγω της δικής του αμφίδρομης φύσης.

Ενώ η ενέργεια του ζωδίου των Δίδυμων μπορεί να προβάλει ισορροπία και φιλικότητα, ο Δίδυμος μπορεί επίσης να είναι πονηρός και παραπλανητικός όταν δεν ξέρει πώς να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του. Αυτό το ζώδιο έχει ενέργεια «αντι-ήρωα» σε reality