Ποια είναι τα 6 πιο εσωστρεφή ζώδια

23.03.2021
Ποια είναι τα 6 πιο εσωστρεφή ζώδια
Είτε έχεις μάθει πλήρως τις λεπτομέρειες του αστρολογικού σου χάρτη είτε δεν γνωρίζεις τίποτα για την αστρολογία πέρα από το ζώδιο σου, πιθανότατα γνωρίζεις ότι η αστρολογία πιστεύει ότι οι πλανήτες έχουν επίδραση στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στο αν κάποιος είναι εσωστρεφής ή εξωστρεφής. Και όπως είναι αναμενόμενο, υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι πιο πιθανό να είναι εσωστρεφή από άλλα.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ρεαλιστικό ζώδιο της γης που κινείται με αργό αλλά σταθερό ρυθμό. Του αρέσει να αφιερώνει το χρόνο του και να σκέφτεται τις αποφάσεις του πριν προχωρήσει προς τα εμπρός, έτσι τείνει να είναι πιο εσωστρεφής. Ως ένα από τα ζώδια που κυβερνάται από τον αισθησιακό πλανήτη της Αφροδίτης, ο Ταύρος εκτιμά επίσης την άνεση και την πολυτέλεια - οπότε το να απολαμβάνει την αυτοφροντίδα του, τον ενεργοποιεί συνήθως πολύ περισσότερο από την κοινωνικοποίηση.

Καρκίνος

Το συναισθηματικό ζώδιο του νερού, ο Καρκίνος αντιπροσωπεύεται από το σύμβολο του καβουριού, που σημαίνει ότι προστατεύει πάντα την ευαίσθητη καρδιά του με τα προστατευτικό εξωτερικό κέλυφος του. Κάτι που τον καθιστά γεννημένο εσωστρεφή που είναι απόλυτα χαρούμενος όταν απολαμβάνει την άνεση του σπιτιού του. Οι Καρκίνοι είναι υπέροχοι ακροατές που απορροφούν την ενέργεια του τι συμβαίνει γύρω τους και απολαμβάνουν να επεξεργάζονται τα δικά τους συναισθήματα και να σκέφτονται το παρελθόν.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι το ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που είναι πιο συνδεδεμένο με την ρουτίνα, γι 'αυτό εκτιμούν πολύ τον χρόνο και συνήθως είναι πιο εσωστρεφείς. Τείνουν να είναι πιο παρατηρητικοί παρά εξωτερικά εκφραστικοί, οπότε απολαμβάνουν ήσυχα την προσοχή στις λεπτομέρειες και εκτιμούν τις λεπτές ενέργειες. Ενώ αυτό το ζώδιο μπορεί να κυβερνάται από τον επικοινωνιακό πλανήτη Ερμή, θα προτιμούσε πολύ να αφιερώσει χρόνο και να σκεφτεί αυτά που θέλει να πει, προτού τα πει.

Σκορπιός

Ως ένα από τα ευαίσθητα ζώδια, ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο εσωστρεφή ζώδια. Όχι ότι δεν είναι κοινωνικός, αλλά μάλλον ότι είναι φυσικά εσωστρεφής που πρέπει να χτίσει πολλή εμπιστοσύνη πριν νιώσει άνετα να ανοιχθεί και να δείξει στους άλλους την ευάλωτη πλευρά του. Είναι απόλυτα ικανοποιημένος να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και να λειτουργεί μόνος του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι εξαιρετικά ρεαλιστής και εστιάζει στον στόχο, τείνοντας να προτιμά να εργάζεται σόλο παρά να πρέπει να συνεργάζεται με άλλους - κάτι που τον βάζει στην εσωστρεφή πλευρά του φάσματος. Ο Αιγόκερως είναι αυτάρκης και θέλει να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. Του αρέσει να συνδέεται με άτομα που βρίσκονται κοντά του, αλλά συνήθως πηγαίνει καλύτερα σε κοινωνικές καταστάσεις όταν είναι σε θέση να περνά χρόνο με τον εαυτό του.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι οι απαλοί αισθητήρες του ζωδιακού κύκλου και τους αρέσει να βυθίζονται στον ιδιωτικό εσωτερικό κόσμο των συναισθημάτων και των φαντασιώσεων τους. Συνεπώς, έχουν την τάση να είναι εσωστρεφείς. Ως ένα από τα πιο δημιουργικά, ευαίσθητα και πνευματικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθείς είναι απόλυτα ικανοποιημένοι να ξοδεύουν χρόνο μόνοι τους, να χαθούν σε μια φανταστική ονειροπόληση και να εξερευνήσουν τη σφαίρα της φαντασίας τους.