Ποια είναι τα 6 πιο εξωστρεφή ζώδια

25.03.2021
Ποια είναι τα 6 πιο εξωστρεφή ζώδια
Εάν ασχολείσαι με ζώδια, τότε ξέρεις ότι η αστρολογία μπορεί να σου προσφέρει κάθε είδους κοσμική ιδέα για τον εαυτό σου. Ακόμα κι αν όλα όσα γνωρίζεις για την αστρολογία περιστρέφονται γύρω από το ζώδιο σου, μπορείς να πάρεις ένα αρκετά καλό δείκτη σε ορισμένες από τις ιδιομορφίες της προσωπικότητάς σου, όπως το εάν είσαι εσωστρεφής ή εξωστρεφής. Υπάρχουν, λοιπόν, μερικά ζώδια που είναι πιο πιθανό να είναι εξωστρεφή από άλλα.

Κριός

Ο Κριός είναι ο τολμηρός ηγέτης του ζωδιακού κύκλου, οπότε οι άνθρωποι που γεννιούνται μέσα στην περιοχή αυτού του άγριου ζωδίου της φωτιάς τείνουν να βρίσκονται στην πιο κοινωνική πλευρά, καθιστώντας τους πιο πιθανό να είναι εξωστρεφείς. Ο Κριός ευδοκιμεί σε καταστάσεις υψηλής ενέργειας, αναζητά συναρπαστικές εμπειρίες με άλλους ανθρώπους και δεν φοβάται να διακινδυνεύσει.

Δες και αυτό: Το δέκατο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ γεννήθηκε στο... πάτωμα του μπάνιου

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι κυριαρχούνται από τον πλανήτη Ερμή, οπότε αυτό το ζώδιο του αέρα είναι ένα από τα πιο εξωστρεφή του ζωδιακού κύκλου. Ως το ζώδιο που διέπει την ανταλλαγή πληροφοριών, οι Δίδυμοι γεννιούνται με το γνώρισμα της λογοδιάρροιας και είναι πραγματικά περίεργοι για τους άλλους ανθρώπους. Συνήθως έχουν αναπτύξει μια εξωστρεφή προσωπικότητα κάτι που φαίνεται από το ενδιαφέρον τους για κουτσομπολιά ενώ περνάνε πολύ καλά σε περιστάσεις με πολύ κόσμο.

Λέων

Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο, που σημαίνει ότι έχει πάρει κάτι από το λαμπερό αστέρι στην καρδιά του ηλιακού μας συστήματος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κέντρο της προσοχής και οι εξωστρεφείς τάσεις είναι κάτι φυσικό για αυτόν. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι γεμάτο αυτοπεποίθηση και συνήθως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνδέεται κοινωνικά, να εκφράζει προς τα έξω τη δημιουργικότητά του και να βγαίνει στο προσκήνιο.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο των συνεργασιών, οπότε για τους ανθρώπους που γεννιούνται στην περίοδο αυτού του ζωδίου του αέρα, οι κοινωνικές συνδέσεις είναι αυτές που τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Οι Ζυγοί εστιάζονται στις εξωτερικές σχέσεις και στη δυναμική μεταξύ των ανθρώπων, καθιστώντας τους φυσικά εξωστρεφείς. Περνάνε καλά όταν είναι σε θέση να κουβεντιάζουν σοβαρά θέματα με άλλους και να βγάζουν τους ανθρώπους από τα καβούκια τους, κατά τη διάρκεια κοινωνικών καταστάσεων.

Αυτό το διάβασες; 25η Μαρτίου 1821: Εμβληματικά μνημεία σε όλο τον κόσμο ντύνονται στα γαλανόλευκα για τον ιστορικό εορτασμό [photos]

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι τα άγρια ​​ελεύθερα πνεύματα του ζωδιακού κύκλου που λατρεύουν να αναζητούν νέες συγκινήσεις και γνώσεις, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να ταξιδεύουν σε νέα μέρη. Με βάση αυτά, οι Τοξότες είναι πιθανό να έχουν πιο εξωστρεφείς προσωπικότητες. Ο Τοξότης ορίζεται από την αγάπη του για την περιπέτεια, οπότε συνήθως λέει ναι αυθόρμητα σε προσκλήσεις και ψάχνει να κάνει σχέσεις με άλλους που θα του διευρύνουν το πνεύμα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που διέπει τις φιλίες, τις ομάδες και τη συλλογική προσπάθεια, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι άνθρωποι που γεννιούνται στην περίοδο αυτού του ζωδίου του αέρα τείνουν να είναι πιο εξωστρεφείς. Οι Υδροχόοι αγαπούν να αισθάνονται σαν μέρος μιας κοινότητας και περνάνε καλά όταν συνεργάζονται με άλλους, οπότε η ύπαρξη πολλών κοινωνικών συνδέσεων είναι σημαντικό μέρος της ζωής τους.