Τα 4 ζώδια που χρειάζονται απαραίτητα τον προσωπικό τους χώρο στις σχέσεις τους

30.03.2021
Τα 4 ζώδια που χρειάζονται απαραίτητα τον προσωπικό τους χώρο στις σχέσεις τους
Πιθανόν γνωρίζεις ήδη ότι διαφορετικοί άνθρωποι χρειάζονται διαφορετικά επίπεδα αγάπης για να είναι ευτυχισμένοι σε μια σχέση. Μερικοί χρειάζονται συνεχείς αγκαλιές, ενώ άλλοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με λιγότερο συχνές εμφανίσεις σωματικής αγάπης. Αλλά, άραγε, το ίδιο ισχύει και για τον προσωπικό χώρο; Εάν αυτό ακούγεται σαν εσένα ή τον σύντροφό σου, θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο ένας ή και οι δύο ανήκετε σε ένα από τα ζώδια που χρειάζονται χώρο από τους συντρόφους τους. Ιδού για ποια μιλάμε πιο συγκεκριμένα.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι συχνά πιο εσωστρεφής - ακόμη και όταν εμφανίζεται εξωστρεφής επιφανειακά - και ως εκ τούτου αισθάνεται άνετα ακόμα και όταν είναι μόνος. Είναι επίσης πολύ δυναμικός και χρειάζεται χρόνο και χώρο για να κάνει αυτό που θέλει, αλλά επίσης και να αποσυμπιέζεται και να σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του. Επίσης, δεν είναι το πιο αυθόρμητο ζώδιο και νοιώθει πολύ άνετα με τη ρουτίνα του, έτσι αν τη διαταράξει κάποιος, μπορεί να ενοχλήσει τον Παρθένο. Είναι καλύτερο να βρει χρόνο μόνος του για να είναι αυθόρμητος.

Διάβασε και αυτό: Τα όχι και τόσο προφανή σημάδια πως η σχέση σου είναι τοξική

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το αληθινό ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου. Είναι εξερευνητής και αναζητητά την περιπέτεια. Αυτό τον καθιστά δύσκολο να δεσμευτεί, καθώς φοβάται ότι, όταν βρίσκεται σε σχέση, δεν μπορεί να είναι ο αυθόρμητος εαυτός του. Είναι πιο χαρούμενος σε σχέσεις που είναι πολύ ευέλικτες και επιτρέπουν στον Τοξότη να έχει την ευκαιρία να έχει τον προσωπικό του χώρο, όποτε το πνεύμα του τον καλεί.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το πιο φιλόδοξο ζώδιο. Είναι δυναμικός και εργατικός και δεν σταματά μέχρι να επιτύχει τους στόχους του. Έτσι, φυσικά, χρειάζεται λίγο χρόνο για να επαναφορτίσει τις μπαταρίες του. Τα καλά νέα είναι ότι δεν φοβάται να μιλήσει και να ενημερώσει τον σύντροφό του ότι πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα και απλά να απολαύσει τη μοναξιά του.

Αυτό το διάβασες; 7 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Αιγόκερω

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πολύ ικανοποιημένος με την παρέα του εαυτού του. Αυτό είναι μέρος του λόγου που σπάνια βιάζεται να βρει σύντροφο για μόνιμη σχέση. Ως εκ τούτου, είναι πολύ συνηθισμένος να έχει μια ζωή που χωρίζεται σε περιόδους όπου είναι κοινωνικός και άλλες όπου μπορεί να είναι μόνος για να επικεντρωθεί στα ενδιαφέροντά του και να αποσυμπιεστεί. Όταν κάνει μια σχέση, αλλάζει αυτή την ισορροπία μεταξύ των δύο περιόδων, αλλά μην περιμένεις να παραιτηθεί από τον δικό του χρόνο, επειδή ο Υδροχόος χρειάζεται άφθονο προσωπικό χώρο.