Γιατί η 4η Απριλίου θα είναι η πιο τυχερή μέρα του μήνα

04.04.2021
Γιατί η 4η Απριλίου θα είναι η πιο τυχερή μέρα του μήνα
Ο Απρίλιος πρόκειται να είναι μια έντονη περίοδος όσον αφορά στα αστέρια, καθώς προσφέρει την πρώτη σούπερ πανσέληνο του έτους, αλλά και την πρώτη πλανητική ανάδρομη πορεία εδώ και δύο μήνες. Ευτυχώς, θα ξεκινήσουν τα πράγματα με μια καλή συγκυρία, γιατί σύμφωνα με την αριθμολογία, η 4η Απριλίου 2021 αναμένεται να είναι μια από τις πιο τυχερές μέρες του μήνα. Ιδού γιατί

Η Αριθμολογία 4/4

«Το τέσσερα είναι ο αριθμός της σταθερότητας, της ασφάλειας, της δύναμης και των θεμελίων», λέει η αριθμολόγος Jasmine Wolfe στο Bustle. Σκέψου τον τρόπο με τον οποίο ένα τραπέζι ή μια καρέκλα έχει τέσσερα πόδια για να του δώσει μια στιβαρή και σταθερή βάση - αυτός είναι ο τύπος της ουσιαστικής και καλοχτισμένης ισχύος που παράγει αυτός ο αριθμός. Στην αριθμολογία, ο αριθμός τέσσερα αντιπροσωπεύει μια γειωμένη, ρεαλιστική και λογική διάσταση.

Επειδή η αριθμολογική μαγεία αυτής της ημερομηνίας διπλασιάζει τη συχνότητα του αριθμού τέσσερα, θα έχουμε ακόμη περισσότερη από την ισχυρή, γειωμένη ενέργεια για να ευθυγραμμιστούμε. Επιπλέον, η ημερομηνία θα μας βοηθήσει επίσης να αξιοποιήσουμε τη γενικά τυχερή συχνότητα του αριθμού οκτώ. «Αυτό συμβαίνει επειδή το 4 + 4 = 8 και το οκτώ είναι ο αριθμός της εκδήλωσης, της ενέργειας, του κάρμα, των κύκλων, των μοτίβων και της δύναμης», λέει η Wolfe.

Η Αστρολογία 4/4

Το φεγγάρι θα περάσει στις 4 Απριλίου στο ζώδιο του Αιγόκερω, το οποίο ευθυγραμμίζεται τέλεια με την αριθμητική ατμόσφαιρα της ημέρας. Ως το πρωτεύον ζώδιο της γης του ζωδιακού κύκλου, η ενέργεια του Αιγόκερω μας προσθέτει μια ισχυρή αίσθηση πειθαρχίας και ευθύνης - όπως ακριβώς το νούμερο τέσσερα στην αριθμολογία - έτσι ώστε το φεγγάρι να μας βοηθήσει να ευθυγραμμιστούμε με αυτήν τη συχνότητα με κοσμικό τρόπο.

Το πρωί της 4ης Απριλίου σηματοδοτείται από δύο τετράγωνα σημεία μεταξύ του φεγγαριού και του ήλιου, καθώς και την Αφροδίτη (πλανήτη της αγάπης και των αξιών). Ενώ οι τετραγωνικές πτυχές είναι προκλητικές, καταλύουν πάντα την ανάπτυξη και ενθαρρύνουν την επίλυση προβλημάτων - που είναι το τέλειο αστρολογικό μήνυμα που μας βοηθά να εκμεταλλευτούμε την αριθμολογική ενέργεια του 4/4. Διοχέτευσε αυτήν την ατμόσφαιρα για να ανταπεξέλθεις όταν πρόκειται για δυσκολίες σε σχέσεις, δημιουργικότητα ή συναισθήματα.

Πώς να αξιοποιήσεις στο έπακρο την ενέργεια 4/4

Ο καλύτερος τρόπος για τη διοχέτευση της αριθμολογικής μαγείας της 4ης Απριλίου είναι να τη χρησιμοποιήσεις για να αποκτήσεις πιο γειωμένο και ξεκάθαρο μυαλό για αυτό που θέλεις να εκδηλώσεις στη ζωή σου. «Η τέταρτη ημέρα του Απριλίου θα είναι πάντα μια υπέροχη μέρα για εκδήλωση και σπάσιμο κακών συνηθειών», λέει η Wolfe. Νιώσε άνετα με το να είσαι σταθερή στις πεποιθήσεις σου, να απελευθερώνεις ότι δεν σε εξυπηρετεί πλέον και να ζητάς αυτό που θέλεις. Είναι μια υπέροχη μέρα για να απολαύσεις το στοιχείο της γης, περνώντας χρόνο στη φύση, κάνοντας γιόγκα ή κάποια άλλη άσκηση στο έδαφος.