Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

05.04.2021
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Καθώς η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, ο κατάλογος των πραγμάτων που πρέπει να περιμένεις για να σου φτιάξει η διάθεση είναι μεγάλος -ναι, ακόμη και εν μέσω πανδημίας: θερμότερος καιρός, μεγαλύτερες μέρες και ήλιος που σε καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες σε έναν νέο ανθισμένο κόσμο. Η άνοιξη ξεκίνησε με τον Ήλιο στον Κριό, το ζώδιο της ανύψωσής της. Η ατμόσφαιρα είναι αισιόδοξη, αλλά τα ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος του 2021, θα είναι ο καλύτερος μήνας, θα βιώσουν πιο πολύ τις ανοιξιάτικες αλλαγές.

Κριός

Δεδομένου ότι η περίοδος του Κριού θα συνεχιστεί καθ 'όλη τη διάρκεια του πρώτου μισού του Απριλίου, το κύμα της ενέργειας θα φτάσει στο αποκορύφωμά του, ωθώντας σε να συνεχίσεις το ταξίδι, αυτή τη φορά γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό. Αυτή η ώθηση θα μειωθεί λίγο στις 19 Απριλίου, όταν ο ήλιος κινηθεί στο σταθερό γήινο ζώδιο του Ταύρου, φωτίζοντας τον δεύτερο Οίκο σου, των χρημάτων, των αξιών και των αγαθών. Η επιθυμία σου για έναρξη νέων project και προσπαθειών θα αλλάξει, με σκοπό να επισημάνει τους πόρους στους οποίους έχεις πρόσβαση, ώστε να μπορείς να συνεχίσεις τις συναρπαστικές νέες σου προσπάθειες.

Ταύρος

Μετά από την έναρξη της άνοιξης, ανυπομονείς να βγεις στο προσκήνιο με νέες παραγωγικές ιδέες που βασίζονται στην επιθυμία σου για άνεση και ασφάλεια. Στις 14 Απριλίου, η ρομαντική διάθεση θα είναι πιθανότατα οδηγός σου, καθώς η Αφροδίτη μετατοπίζεται στον πρώτο σου Οίκο. Ο ήλιος θα ακολουθήσει στις 19 Απριλίου, επισημαίνοντας την αυτο-έκφραση και τις φιλοδοξίες σου. Αυτή είναι η ώρα σου για να κάνεις τα πράγματα να προχωρήσουν με σταθερό και χαλαρό τρόπο, χωρίς τόση ανυπομονησία, όσο θα μπορούσε να έχει η εποχή του Κριού. Άφησε τον εαυτό σου να ξεκουραστεί σε αυτή τη νέα σταθεροποιητική εποχή με μια ανοιχτόμυαλη προοπτική, γιατί μπορεί να συμβούν αλλαγές και διαταραχές στις 24 Απριλίου, όταν ο Ερμής και ο Ουρανός έρθουν σε σύζευξη στον Ταύρο.

Σκορπιός

Η εποχή του Κριού επικεντρώνεται στο να βάλεις σε τάξη τις καθημερινές ρουτίνες και τις δραστηριότητές σου και μεγάλο μέρος της αστρολογικής νέας χρονιάς για εσένα αφορά στο να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα την άνοιξη. Όταν η Αφροδίτη μετακινηθεί στον Ταύρο στις 14 Απριλίου, ο χρόνος και η προσοχή σου, μπορεί να στραφούν σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, ζητώντας από σένα να αφιερώσεις χρόνο για να τις αναπτύξεις με αργό και σταθερό τρόπο. Ο ρόλος σου στις σχέσεις σου μπορεί να τονιστεί ιδιαίτερα όταν ο Ηλιος μετακινηθεί στον Ταύρο στις 19 Απριλίου και θα μπορούσαν να υπάρξουν ρομαντικές σχέσεις που θα βρεθούν στο δρόμο σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.