Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερος ο Μάιος

01.05.2021
Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερος ο Μάιος
Ετοιμάσου, γιατί ο Μάιος είναι εδώ και υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να περιμένεις κατά τη διάρκεια αυτής της υπέροχης, ρομαντικής και αισθησιακής περιόδου του χρόνου. Σε τελική ανάλυση, αυτός είναι ο μήνας στον οποίο ο ήλιος ταξιδεύει μέσω του προσγειωμένου, σταθερού και ευχάριστου Ταύρου, που σου υπενθυμίζει να δεις θετικά τα πράγματα και να συνδεθείς με την ομορφιά του κόσμου μέσω των πέντε αισθήσεών σου. Ο Μάιος του 2021 θα είναι ο καλύτερος μήνας για 3 ζώδια και παρακάτω εξηγούμε τους λόγους.

Ταύρος

Αυτός ο μήνας είναι ο μήνας σου, Ταύρε. Εξάλλου, ξεκινά με τον ήλιο στο ζώδιο σου, εκπέμποντας την ενέργεια που σου ταιριάζει καλύτερα. Αυτό το μέρος της ηλιακής σου επιστροφής θα επικεντρωθεί στον καθορισμό του σκοπού σου και στην αναγνώριση των εσωτερικών σου δυνατοτήτων. Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να καταβάλλεις τις προσπάθειές σου στην οικοδόμηση της αυτοεκτίμησής σου, ώστε να μην χάνεις τον χρόνο σου σε πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με εσένα.

Πρίγκιπας William: Είναι αυτό το δώρο που πήρε στην Kate για την 10η επέτειο του γάμου τους; Μπορείς να το έχεις κι εσύ

Δίδυμοι

Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή και την Αφροδίτη να εισέρχονται στο ζώδιο σου έως τις 8 Μαΐου, Διδυμάκι. Αυτό θα σε διευκολύνει στο μήνα Μάιο, δίνοντας ενθουσιασμό και ώθηση στην ενέργεια σου, ενθαρρύνοντάς σε να απορροφήσεις όλες τις θετικές, στοργικές και ενδιαφέρουσες δονήσεις που βρίσκονται στο δρόμο σου. Ωστόσο, η εποχή των Δίδυμων έρχεται όταν τα πράγματα μπορεί να γίνουν λίγο έντονα. Σε τελική ανάλυση, θα παίξει ρόλο μια σεληνιακή έκλειψη που λαμβάνει χώρα στο αντίθετο ζώδιο σου, τον Τοξότη, κάτι που θα μπορούσε να σε αφήσει να αισθάνεσαι ανοιχτή σε τόση αβεβαιότητα και αλλαγή.

Victoria Beckham: "Προτιμώ να πεθάνω παρά να φορέσω αυτά τα παπούτσια"

Ιχθείς

Έρχεται ένα συναρπαστικό ταξίδι, Ιχθύ. Σε τελική ανάλυση, ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο σου στις 13 Μαΐου, συγκεντρώνοντας όλη την εκτεταμένη και άφθονη ενέργειά του, απευθείας πάνω σου. Τόσο μεγάλη ανάπτυξη θα βρεθεί στον δρόμο σου και παρόλο που μπορεί να σου φανεί έντονη κάποιους καιρούς, ανοίγει επίσης έναν απεριόριστο αριθμό ευκαιριών για εσένα. Αυτή η διέλευση θα σε ενθαρρύνει να είσαι ανοιχτόμυαλη και να δοκιμάσεις κάτι νέο.