Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούνιο

03.06.2021
Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούνιο
Οι ανάδρομοι πλανήτες τείνουν να προκαλούν πολύ περισσότερο φόβο από ότι είναι πραγματικά απαραίτητο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προκαλούν δράμα και επιπλοκές. Αν θέλεις να μάθεις πώς να προετοιμαστείς για το επόμενο σύνολο «επιπλοκών», ας μιλήσουμε για τους πλανήτες που είναι ανάδρομοι τον Ιούνιο του 2021. Ετοιμάσου, γιατί 5 πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούνιο:

Ανάδρομος Πλούτωνας (27 Απριλίου έως 6 Οκτωβρίου)

Ο Πλούτωνας - πλανήτης της δημιουργίας και της καταστροφής - είναι ένας πλανήτης που λατρεύει να ασκεί έλεγχο και να κερδίζει δύναμη. Ωστόσο, μερικές φορές είναι πρόθυμος να λάβει αρκετά δραστικά μέτρα για να δημιουργήσει αυτό το επίπεδο ισχύος. Γι 'αυτό όταν ο Πλούτωνας γίνεται ανάδρομος, έχει την τάση να κάνει τις δομές ισχύος του να γίνονται πιο εμφανείς, επειδή η τυπική επιρροή του Πλούτωνα αντιστρέφεται.

Ανάδρομος Κρόνος (23 Μαΐου έως 10 Οκτωβρίου)

Πολλοί αστρολόγοι θα σου πουν ότι η ανάδρομη πορεία του Κρόνου δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβηθείς. Κατά κάποιο τρόπο, είναι κάτι που πρέπει να χαρείς. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της πειθαρχίας, της εξουσίας, της δομής και της παράδοσης. Όταν ο Κρόνος κινείται κανονικά, τείνει να σε προκαλεί και να σε ενθαρρύνει να εργαστείς σκληρότερα και να αναπτυχθείς. Ενώ κινείται ανάδρομα, ο Κρόνος τείνει να σου δίνει λίγο διάλειμμα από την κριτική και τον έλεγχο.

Ανάδρομος Ερμής (29 Μαΐου έως 20 Ιουνίου)

Τώρα αυτή είναι η ανάδρομη πορεία που πιθανότατα θα νιώσεις περισσότερο τον υπόλοιπο Ιούνιο. Σκέψου το: Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, της γνωστικής λειτουργίας και της λογικής και οι κανόνες του Ερμή μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινή σου ζωή. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, η ικανότητά σου να βασίζεσαι σε πράγματα όπως συναλλαγές, μεταφορές και τεχνολογία, αμφισβητείται. Ως άποτέλεσμα; Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φαίνεται αρκετά αδέξιος και περίπλοκος.

Ανάδρομος Δίας (20 Ιουνίου έως 18 Οκτωβρίου)

Ο Δίας μόλις μπήκε στους Ιχθείς, το ζώδιο του κόσμου της περιπέτειας, της φιλοσοφίας και της επέκτασης. Αυτό ξεκίνησε μια περίοδο συμπόνιας, εξερεύνησης της φαντασίας και αγάπης. Ωστόσο, επειδή ο Δίας θα γίνει σταδιακά ανάδρομος αυτόν τον μήνα, ο αντίκτυπος αυτής της ένδοξης διέλευσης θα περιοριστεί κάπως.

Ανάδρομος Ποσειδώνας (25 Ιουνίου έως 1 Δεκεμβρίου)

Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των ονείρων, των φαντασιώσεων και των ψευδαισθήσεων. Αυτός ο πλανήτης έχει την τάση να σε πείσει ότι κάτι είναι πραγματικό, ακόμα και αν είναι 100% φανταστικό. Αυτό μπορεί να είναι υπέροχο εάν προσπαθήσεις να συνδεθείς με τη δημιουργικότητά σου, αλλά μπορεί να είναι επιβλαβές εάν δεν βλέπεις προφανή πράγματα που είναι μπροστά σου.