Αυτά είναι τα 3 πιο επικριτικά ζώδια

06.06.2021
Αυτά είναι τα 3 πιο επικριτικά ζώδια
Υπάρχουν μερικοί που δεν τον έχουν εύκολο τον καλό τον λόγο, το αντίθετο μάλιστα. Μήπως δεν είναι τόσο τυχαίο; Ιδού τι λένε τ' άστρα σχετικά.

Το να είναι κάποιος ανοιχτόμυαλος και να δέχεται τα πάντα γίνεται όλο και πιο συνηθισμένο. Ως κοινωνία, προχωρούμε σε μια εποχή που έχει να κάνει με την αποδοχή μη συμβατικών σκέψεων, απόψεων και ιδεών. Ωστόσο, ορισμένα άτομα μπορεί να είναι λίγο λιγότερο διατεθειμένα να ακολουθήσουν οποιαδήποτε νέα τάση - εν πάση περιπτώσει χωρίς εκτεταμένες ερωτήσεις και έρευνες. Ευτυχώς, η αστρολογία μάς επιτρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα γιατί μερικοί άνθρωποι κατανοούν περισσότερο και γιατί άλλοι χρειάζονται πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για να μπορέσουν να ενταχθούν. Τα 3 παρακάτω πιο επικριτικά ζώδια έχουν να κάνουν με τον τρόπο που αποδέχονται συγκεκριμένα γεγονότα και δίνουν προτεραιότητα στο να διατηρούν τα πόδια τους σταθερά κρατημένα στο έδαφος.

Παρθένος

Συχνά σε λένε «τελειομανή», Παρθένε. Στην πραγματικότητα, θέλεις απλώς να δεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν να είναι οι καλύτεροι εαυτοί τους. Ως ειδική περί συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να σου είναι δύσκολο να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα να αγνοούν τις συμβουλές σου και να μπαίνουν σε προβλήματα, αλλά μερικές φορές απλά πρέπει να μάθουν τον σκληρό τρόπο. Αν θέλεις πραγματικά να σε ακούσουν οι άνθρωποι, πρέπει να το δουλέψεις όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο δίνεις συμβουλές.

Αν στο μεταξύ θέλεις να δεις ποιο κούρεμα ταιριάζει σε κάθε γυναίκα με μακριά μαλλιά
πάτησε τον σύνδεσμο

Αιγόκερως

Είσαι μια από τις πιο σκληρά εργαζόμενες, Αιγοκερίνα και μερικές φορές μπορεί να σου είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί οι άλλοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν. Η επιθυμία σου να είσαι πρώτη σου επιτρέπει να ανεβείς γρήγορα τα σκαλοπάτια, αλλά μερικές φορές λείπει η ικανότητά σου να δείχνεις συμπόνια στους άλλους χωρίς κρίση. Οι συνάδελφοι και οι φίλοι σου σε θαυμάζουν για την έντονη ζωή σου, αλλά πολλές φορές ψάχνουν απλώς άνεση ή έναν ώμο για να στηριχθούν αντί να τους λες συνέχεια «Ώρα για δουλειά!».

Είσαι Yδροχόος; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

Υδροχόος

Η μοναδική σου αυτό-έκφραση είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα πράγματα για εσένα. Οι περισσότεροι τείνουν να συρρέουν για να ακούσουν τις σκέψεις και τις ιδέες σας, επειδή έχεις πάντα μια νέα άποψη να προσφέρεις. Παρόλο που αυτό μπορεί να διατηρήσει συναρπαστικές τις συνομιλίες και τις σχέσεις σου, μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα ισχυρά επίπεδα αυτοπεποίθησής σου, μπορούν να σε κάνουν επικριτική για όποιον δεν συμφωνεί. Από την άλλη πλευρά ως το ανθρωπιστικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, υπερηφανεύεσαι που ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία νέα, ειδικά όταν πρόκειται για κοινωνικές αδικίες.