Ποιο είναι το λιγότερο συμβατό ζώδιο για να κάνεις σχέση (Mέρος Β’)

12.06.2021
Ποιο είναι το λιγότερο συμβατό ζώδιο για να κάνεις σχέση (Mέρος Β’)
Η αστρολογική συμβατότητα μεταξύ δύο ανθρώπων περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από απλά τα ζώδια τους. Πρέπει να εξετάσουμε τις συνδέσεις μεταξύ δύο αστρολογικών χαρτών στο σύνολό τους (μια πρακτική γνωστή ως συναστρία) για να πάρουμε μια σαφή κοσμική εικόνα μιας σχέσης. Ο ρομαντικός πλανήτης Αφροδίτη, ο σεξουαλικός πλανήτης Άρης και το συναισθηματικό φεγγάρι, παίζουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική μας ζωή, αλλά η εξέταση της βασικής ζωδιακής συμβατότητας είναι ένα χρήσιμος τρόπος για να ξεκινήσεις. Ιδού μια γενική προσέγγιση, ωστόσο, ως προς τα έξι τελευταία ζώδια του κύκλου και τους ελαφρώς "άκυρους" συνδυασμούς τους ενώ αν ανήκεις στα έξι πρώτα, πάτησε τον σύνδεσμο και δες τι λένε τ' άστρα για το δικό σου "μη ιδανική" ταίρι.

Ζυγός

Το λιγότερο συμβατό ζώδιό για σχέση είναι ο Αιγόκερως.

Γιατί; Ως Ζυγός, είσαι κοινωνική, διπλωματική και αναζητάς πάντα ισορροπία - οπότε η σχέση με τον εξαιρετικά ρεαλιστή Αιγόκερω θα μπορούσε να είναι μια απογοητευτική εμπειρία για εσένα. Οι σχέσεις είναι μια τεράστια διαπραγμάτευση για εσένα (Ο Ζυγός είναι το ζώδιο των συνεργασιών, εξάλλου), οπότε μπορεί να είναι σκληρό να λάβεις υπ όψη το γεγονός ότι οι Αιγόκεροι συχνά βάζουν τη σταδιοδρομία τους πριν από οτιδήποτε άλλο.

4 απλά καθημερινά πράγματα που μπορεί να φθείρουν τη σχέση σου χωρίς να το καταλαβαίνεις

Σκορπιός

Το λιγότερο συμβατό ζώδιο για σχέση είναι ο Υδροχόος.

Γιατί; Ως Σκορπιός, χρειάζεσαι πολλή μυστικότητα και αμετάβλητη πίστη σε μια σχέση οπότε πιθανότατα θα δυσκολευόσουν να συντονιστείς με τους εξαιρετικά κοινωνικούς και προχωρημένους τρόπους ενός Υδροχόου. Αυτό το ζώδιο του αέρα συχνά φαίνεται ως αδιάφορο ή συναισθηματικά αποσπασμένο, κάτι που είναι ένα τεράστιο ζήτημα για ένα βαθιά ευαίσθητο και προσανατολισμένο στο συναίσθημα, ζώδιο του νερού όπως εσύ.

Τοξότης

Το λιγότερο συμβατό ζώδιό για σχέση είναι ο Παρθένος.

Γιατί; Ως Τοξότης, έχεις μια σχεδόν αδιάσπαστη δίψα για περιπέτεια και ενθουσιασμό και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να δεις την επιθυμία του Παρθένου να σχεδιάσει τα πράγματα, ως μια τεράστια αγγαρεία που απειλεί τη διασκέδαση σου. Οι Παρθένοι είναι προσεκτικοί, αναλυτικοί και εξαιρετικά επικεντρωμένοι στις μικρές λεπτομέρειες των πραγμάτων, κάτι που δεν συνδυάζεται πάντα με τον ελεύθερο πνεύμα και τον παιχνιδιάρικο σου αυθορμητισμό.

Είσαι Αιγόκερως; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

Αιγόκερως

Το λιγότερο συμβατό ζώδιο για σχέση είναι ο Ζυγός.

Γιατί; Ως ένα σκληρά εργαζόμενο γήινο ζώδιο, οδηγείσαι από τη φύση σου που είναι προσανατολισμένη στον στόχο και είσαι αποφασισμένη μόλις εστιάσεις την προσοχή σου σε κάτι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια σχέση με έναν ρομαντικό και κοινωνικά προσανατολισμένο Ζυγό θα μπορούσε να σε κάνει να νιώσεις αποσπασμένη από αυτό που μετράει.

Υδροχόος

Το λιγότερο συμβατό ζώδιο για σχέση είναι ο Σκορπιός.

Γιατί; Ως το ζώδιο που διέπει τη φιλία και τη συνεργασία, εκτιμάς ιδιαίτερα ότι συνεργάζεσαι με μια ομάδα και είσαι συνδεδεμένη με πολλούς ανθρώπους, κάτι το οποίο είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το να είσαι με έναν συναισθηματικά ευαίσθητο Σκορπιό θα μπορούσε να αποδειχθεί δοκιμασία. Ίσως να αισθάνεσαι πάντα ότι ψάχνει πολύ τα πράγματα, κάτι που θα μπορούσε να δοκιμάσει την υπομονή σου και να σε κάνει να νιώσεις καταπιεσμένη.

Ιχθείς

Το λιγότερο συμβατό ζώδιο για σχέση είναι ο Δίδυμος.

Γιατί; Ως ένα ζώδιο που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, Ιχθύ, μπορεί να διαπιστώσεις ότι η λογική και προσανατολισμένη προς τα γεγονότα προσέγγιση του Δίδυμου είναι λίγο πολύ άκαμπτη για το γούστο σου. Ο Δίδυμος απαιτεί πολλή επικοινωνία, οπότε ίσως δυσκολευτείς να προσπαθείς να εξηγείς συνεχώς τα συναισθήματα σου και τις διαισθητικές σκέψεις σου - κάτι που θα μπορούσε να είναι μια απογοητευτική και άκαρπη εμπειρία, δεδομένου ότι ορισμένα πράγματα δεν μπορούν να εκφραστούν με λόγια.