Τα 4 ζώδια που είναι άπιστα κατ' εξακολούθηση - Έτσι, για να έχεις τον νου σου

14.06.2021
Τα 4 ζώδια που είναι άπιστα κατ' εξακολούθηση - Έτσι, για να έχεις τον νου σου
Είναι η θλιβερή αλήθεια, αλλά οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ζωδίου μπορούν να απατήσουν το άτομο που αγαπούν. Κανείς δεν είναι ασφαλής από αυτό. Ούτε εσύ. Ούτε οι καλύτεροι φίλοι σου. Ούτε είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας της τηλεόρασης. Και σίγουρα ούτε τα αγαπημένα σου ζευγάρια celebrities. Ποιο είναι το πιο άπιστο ζώδιο; Παρακάτω θα δεις 4 ζώδια που είναι άπιστα κατ’ εξακολούθηση και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο, γιατί δείχνει ότι το έχουν στο αίμα τους.

Ιχθείς

Αυτό είναι σοκαριστικό, αλλά το ζώδιο που είναι πιθανότερο να απιστήσει είναι ο Ιχθύς.

Κανονικά είναι ευαίσθητος και εξαιρετικά συναισθηματικός, αλλά αλλάζει ακόμα και με τη μικρότερη μεταβολή της διάθεσης του. Εάν είναι θυμωμένος μαζί σου και έχει βγει έξω το βράδυ, κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι μπορεί να συμβεί.

Ταυτόχρονα, είναι λιγότερο πιθανό να αφήσει μια σχέση, ακόμη και αν είναι δυσαρεστημένος, λόγω του φόβου του να πληγώσει αυτόν που είναι μαζί του. Κατά ειρωνικό τρόπο, μπορεί να επιλέξει να ξεστρατίσει. Ίσως βαθιά μέσα του ελπίζει να πιαστεί την ώρα της απιστίας.

Αφού περί απιστίας ο λόγος, τι λες; Είναι απιστία το φλερτ;

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι πολύ απαιτητικός σε μια σχέση, οπότε αν δεν μπορείς να του δοθείς όλο το εικοσιτετράωρο, θα βρει κάποιον που μπορεί.

Ο Δίδυμος μπορεί να είναι αρκετά αναποφάσιστος, οπότε του αρέσει να έχει επιλογές και αν εξακολουθεί να υπάρχει κάτι που του δίνεις και το θέλει, θα σε κρατήσει δίπλα του για να του δίνεις αυτό που θέλει.

Όσον αφορά τα ζώδια που δεν είναι πιστά, ο Δίδυμος είναι πιθανότερο να απατήσει εάν τα θέλει όλα και ένας ή ακόμα και δύο σύντροφοι δεν μπορούν να του τα δώσουν. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα αναζητήσει και τρίτο;

Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει το φλερτ, γι 'αυτό και πολλοί διστάζουν να αρχίσουν σχέσεις μαζί του. Και ίσως έχουν δίκιο να διστάζουν.

Ενώ θα νομίζε κανείς ότι το φλερτ θα σταματούσε όταν ο Ζυγός βρίσκεται σε σχέση, ωστόσο αυτό δεν ισχύει. Και παρόλο που είναι συνήθως ακίνδυνο, μερικές φορές πηγαίνει πολύ μακριά.

Διάβασε και αυτό: Ανδρική απιστία: Το Νο1 στοιχείο που φανερώνει ότι… θα κοιτάξει αλλού

Λέων

Ο Λέων δεν είναι μόνο δραματικός, αλλά πρέπει να βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο κέντρο της προσοχής.

Εάν δεν τον αντιμετωπίζεις σαν τον βασιλιά που πιστεύει ότι είναι και ειδικά αν αισθάνεται ότι αρχίζεις να τον αγνοείς, θα κάνει ότι μπορεί να σκεφτεί για να διασφαλίσει ότι θα αρχίσεις να τον προσέχεις ξανά. Και ξέρεις τι μπορεί να σημαίνει αυτό.