Αυτά είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια στις σχέσεις τους

28.08.2021
Αυτά είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια στις σχέσεις τους
Η πίστη είναι μια ποιότητα που δεν την έχουν όλοι. Είναι, σίγουρα, θέμα χαρακτήρα. Αλλά μήπως παίζουν κάποιον ρόλο και τα άστρα σ' αυτό; Είναι κάποια ζώδια πιο πιστά από κάποια άλλα; Δεν είναι καλή ιδέα να λαμβάνεις αποφάσεις για φιλία ή σχέση με βάση αυτά που λέει η αστρολογία, αλλά η επίγνωση των αστρολογικών χαρακτηριστικών δεν είναι κακή ιδέα. Για να δούμε λοιπόν ποια ζώδια φαίνεται ότι είναι πιο πιστά στις σχέσεις τους.

Ταύρος

Όλοι γνωρίζουν ότι οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες, αλλά αυτό μπορεί να είναι καλό. Ως ζώδια της γης, αρνούνται να εγκαταλείψουν μια σχέση, ακόμη και όταν οι φίλοι και οι οικογένειές τους, τους ενθαρρύνουν να το κάνουν.

Καρκίνος

Όταν ψάχνεις έναν πιστό φίλο ή σύντροφο, ο Καρκίνος είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι διαισθητικός και διορατικός και δίνει χρόνο στα συναισθήματά του, οπότε όταν δεσμεύεται, το κάνει 100%. Είναι κατανοητό ότι δεν χειρίζεται καλά την προδοσία, οπότε αν εμπλακείς μαζί του, προσπάθησε να ταιριάξεις με το επίπεδο πίστης του.

Τζένη Μπαλατσινού: Τι θαυμάζει στον Βασίλη Κικίλια και πώς διαχειρίστηκε την απόφαση του τέταρτου παιδιού σε σχέση με τα μεγαλύτερα

Παρθένος

Οι Παρθένοι παίρνουν σχεδόν τα πάντα (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού τους) πολύ σοβαρά. Είναι συνήθως προσγειωμένοι και πιστοί εκτός και αν πιστεύουν ότι ο σύντροφος τους δεν τους δίνει το σωστό είδος θετικής προσοχής. Εάν συμβεί αυτό, θα εστιάσουν την κριτική τους στον σύντροφό τους και θα αρχίσουν να αναζητούν ενεργά κάποιον νέο.

Ζυγός

Κατά κάποιον τρόπο, ο Ζυγός είναι ένα από τα πιο πιστά ζώδια. Θα σταθεί στο πλάι σου στα εύκολα και τα δύσκολα. Όταν έρθει η ώρα, υπερασπίζεται τους φίλους και τον σύντροφο του σαν να μην υπάρχει αύριο. Αν έχεις έναν φίλο Ζυγό, τον έχεις για μια ζωή.

Ωστόσο, οι Ζυγοί έχουν κάποια προβλήματα ελέγχου της παρόρμησης τους και ενδέχεται να τους παρασύρουν. Οι Ζυγοί δεν είναι απίθανο να απατήσουν τους συντρόφους τους, αλλά το γεγονός ότι μισούν τη σύγκρουση και την αντιπαράθεση, τους κρατά συνήθως υπό έλεγχο.