Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Ιούλιος θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας - Υπάρχει, όμως και μια θετική πλευρά

01.07.2021
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Ιούλιος θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας - Υπάρχει, όμως και μια θετική πλευρά
H περίοδος του Καρκίνου είναι επίσημα σε εξέλιξη, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα νιώθεις ήδη περισσότερο σε επαφή με τα συναισθήματα σου. Ο Καρκίνος κυβερνάται από το φεγγάρι – τον πλανήτη των πιο εσωτερικών σου συναισθημάτων – και έτσι ο μήνας του Ιουλίου θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια τόσα πολλά κρυμμένα συναισθήματα. Αν και ένα καλό κλάμα θα μπορούσε να αποδειχθεί απίστευτα καθαρτικό, η αντιμετώπιση του αληθινού εαυτού σου δεν είναι πάντα εύκολη. Εάν είσαι μάλιστα ένα από τα ζώδια που θα έχουν ως χειρότερο μήνα τον Ιούλιο του 2021 θα πρέπει να ετοιμαστείς για συναισθηματικές εντάσεις. Κάτι που δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, όμως, για δες.

Κριός

Ακόμα κι αν είσαι ένα ζώδιο που προτιμά να προχωρά μπροστά χωρίς να κοιτάζει πίσω, ο Ιούλιος μπορεί να αξιοποιήσει τη νοσταλγία σου και την ανάγκη σου για άνεση. Καθώς ο ήλιος κινείται μέσα από τον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, αυτός ο μήνας πρόκειται να σε κάνει να θυμηθείς τις ρίζες σου. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν κάποια άλυτα συναισθήματα για το από πού προέρχεσαι. Αυτό το μήνα, το σύμπαν σε ενθαρρύνει να αποδεχθείς το ποια είσαι και τι σε έχει διαμορφώσει.

Αυτά είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια στις σχέσεις τους

Λέων

Αυτός ο μήνας αφορά την ενδοσκόπηση, Λιονταρίνα. Ο ήλιος ταξιδεύει μέσω του 12ου Οίκου της πνευματικότητας, προκαλώντας τον εσωτερικό σου κόσμο να λάμψει ακόμα πιο έντονα από τον εξωτερικό κόσμο σου. Ωστόσο, μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να βουτάει στη φαντασία και τις ανησυχίες σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εάν βρεις έναν τρόπο να τα αφήσεις όλα και να αναλύσεις τα συναισθήματά σου, μπορεί να αντιμετωπίσεις αποκαλύψεις και να ανακαλύψεις τόσα πολλά για τον εαυτό σου.

Ποια είναι τα 3 πιο ευφυή ζώδια

Τοξότης

Δεν προορίζονται όλα να διαρκέσουν για πάντα, Τοξοτίνα. Και ξέρεις τι; Είναι εντάξει. Αυτό το μήνα, ο ήλιος κινείται μέσα από τον όγδοο Οίκο της μεταμόρφωσης, ενθαρρύνοντάς σε να ξεφύγεις από τις προσκολλήσεις που δεν χωράνε πλέον στη ζωή σου και να επενδύσεις στην προοπτική του μέλλοντός σου. Η διαδικασία του μετασχηματισμού είναι σπάνια εύκολη. Θυμήσου ότι πριν ο Φοίνικας ανέβει από τις στάχτες, θα πρέπει να καεί.