Νέα σελήνη Ιουλίου: Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

10.07.2021
Νέα σελήνη Ιουλίου: Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
H νέα σελήνη είναι η πιο αναγεννητική και ελπιδοφόρα φάση του σεληνιακού κύκλου. Αυτό συμβαίνει όταν το φεγγάρι υποχωρεί πίσω από τη σκιά της νύχτας. Γι 'αυτό το νέο φεγγάρι έχει πολλές δυνατότητες. Eίναι σαν να είσαι εσύ ο ίδιος ο σπόρος και με την πάροδο του χρόνου, θα ανθίσεις στο δικό σου λουλούδι. Ακούγεται εντυπωσιακό, έτσι; Εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα Σελήνη στις 9 Ιουλίου, έχεις μπροστά σου μια απίστευτη ευκαιρία για ανάπτυξη.

Κριός

Αυτό το νέο φεγγάρι επικεντρώνεται στην προσωπική σου ζωή. Σε τελική ανάλυση, πραγματοποιείται στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Αυτό θα σε ενθαρρύνει να ρίξεις μια ματιά στα πιο ιερά και ιδιωτικά μέρη του κόσμου σου. Μπορείς να βελτιώσεις τη σύνδεσή σου με τους πιο αξιόπιστους αγαπημένους σου; Μπορείς να κάνεις το σπίτι σου πιο άνετο και φιλόξενο μέρος;

Καρκίνος

Αυτό είναι το νέο σου φεγγάρι, Καρκίνε. Όχι μόνο αυτό το νέο φεγγάρι λαμβάνει χώρα στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, αλλά το φεγγάρι τυχαίνει να είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο οποίος τονίζει τον αντίκτυπό του στον συνολικό σου εαυτό. Αυτό το νέο φεγγάρι θα βοηθήσει την ανάπτυξή σου ως άτομο και θα σου δώσει μια ευκαιρία να κοιτάξεις μπροστά με αισιοδοξία.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσεις τη φιλόδοξη πλευρά σου. Αυτό το νέο φεγγάρι λαμβάνει χώρα στον δέκατο Οίκο της καριέρας και φήμης, κάτι το οποίο θα σε ενθαρρύνει να αναλάβεις δράση για το μέλλον σου και να δώσεις σε όλους κάτι εκπληκτικό για να ασχοληθούν. Σκέψου τον εαυτό σου ως ένα πολύ ικανό και σεβαστό άτομο στον τομέα σου, γιατί αυτή η νέα σελήνη σου δείχνει τον δρόμο προς την επιτυχία.

Αιγόκερως

Αυτό το νέο φεγγάρι μπορεί να είναι η αρχή μιας νέας σύνδεσης με κάποιον. Καθώς φέρνει ένα κύμα ενέργειας στον έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου, αυτό το νέο φεγγάρι θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη δυναμική των τρεχουσών σχέσεών σου, καθώς και να βρεις το θάρρος να δημιουργήσεις νέες. Θα σε βοηθήσει επίσης να αφήσεις σχέσεις που μπορεί να μην έχουν πλέον θέση στο μέλλον σου.