Τα 6 ζώδια που μπορεί να γίνουν βίαια

21.07.2021
Τα 6 ζώδια που μπορεί να γίνουν βίαια
Λέγεται ότι κάτω από συγεκριμένες συνθήκες, ο καθένας μπορεί να γίνει βίαιος. Εάν απειλείσαι, μπορεί να είσαι υποχρεωμένη να αντιδράσεις με βίαιο τρόπο, αλλά τι γίνεται με τους ανθρώπους που καταφεύγουν εύκολα στη βία; Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αποδέχονται τη βία ως μέσο επίλυσης διαφορών αλλά αντιθέτως κάνουν ότι μπορούν για να μη διαπράττουν εγκλήματα ή βίαιες πράξεις. Και σε αυτό το θέμα η αστρολογία έχει τις απαντήσεις της. Διάβασε παρακάτω ποια ζώδια, βάσει των χαρακτηριστικών τους, μπορεί να γίνουν βίαια:

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει πολλά συναισθήματα, αλλά δεν τα εκφράζει πάντα και αυτά τα συναισθήματα μπορούν να παραμείνουν καταπιεσμένα τόσο πολύ μέχρι να εκραγούν. Ο Σκορπιός μπορεί να ζηλέψει και να εκδικηθεί και μπορεί να συγκρατήσει αυτά τα συναισθήματα για λίγο, αλλά όταν τελικά βγουν στην επιφάνεια, μπορούν να βγουν με βίαιο τρόπο.

Πόσες φορές έχετε ακούσει την έκφραση «Ήταν ένα έγκλημα πάθους»; Λοιπόν, ο θύτης είναι πιθανόν να είναι ο Σκορπιός.

Κριός

Το ζώδιο του Κριού κυβερνάται από τον Άρη, κάτι που τον κάνει πολεμιστή. Ποιο ζώδιο είναι το πιο θυμωμένο; Ο Κριός είναι θερμόαιμος, προκαλείται εύκολα και είναι παρορμητικός, επομένως, είναι μακράν το πιο οργισμένο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι διασκεδαστικός ... αλλά μέχρις ενός ορίου και δεν χρειάζεται πολύ για να τα πάρει στο κρανίο καθώς είναι πολύ ευέξαπτος.

Αυτό το ζώδιο είναι από τη φύση του ανταγωνιστικό και δεν του αρέσει να χάνει, οπότε δεν είναι απίθανο να γίνει βίαιο για να αλλάξει το αποτέλεσμα και να γίνει νικητής.

10 αποτελεσματικοί τρόποι για να κοιμηθείς καλά σε ένα ζεστό βράδυ

Λέων

Ποιο ζώδιο είναι το πιο επικίνδυνο; Τα επικίνδυνα ζώδια περιλαμβάνουν σίγουρα τα ζώδια της φωτιάς. Ο Λέων είναι ηγέτης και μερικές φορές όταν ηγείσαι, πρέπει να πας στον πόλεμο. Έχει συνηθίσει τον κανόνα «κάθε αναγκαίο μέσο» και εάν πιστεύει ότι είναι δικαιολογημένο, θα καταφύγει στη βία.

Έχει συχνά μια ισχυρή αίσθηση αυτοεκτίμησης και δικαιώματος, οπότε αν κάποιος ή κάτι παρεμποδίζει αυτό που θέλει, θα αναλάβει δράση.

Αιγόκερως

Δεν υπάρχει μέσος δρόμος για έναν Αιγόκερω - αν εξοργισθεί, θα τα πει έξω από τα δόντια. Ο Αιγόκερως είναι τόσο σταθερός και αξιόπιστος και μπορεί να είναι δύσκολο να θυμόμαστε ότι έχει μια σκοτεινή πλευρά όπως όλοι οι άλλοι.

Εάν προκληθεί, θα χρησιμοποιήσει την αποφασιστικότητά του για να εκδικηθεί. Μερικές φορές μπορεί να είναι υπερευαίσθητος όταν πρόκειται για κριτική και αυτό μπορεί να προκαλέσει την κακή συμπεριφορά του.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι καλόβολος, αλλά είναι επίσης ευμετάβλητος και δεν συγχωρεί. Ο Τοξότης είναι γνωστός ως αυθόρμητος και σκληρό καρύδι. Θα κάνει κάτι απερίσκεπτο και επικίνδυνο εν βρασμώ. Ωστόσο, μπορεί να το μετανιώσει αργότερα, αλλά εκείνη τη στιγμή, δεν καταλαβαίνει τίποτε. Δεν σκέφτεται τις συνέπειες των ενεργειών του που τον κάνουν αυθόρμητο και τρομακτικό.

5 τρόποι για να δώσεις χώρο στον σύντροφο σου αν στο ζητήσει

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν πολλά συναισθήματα και προστατεύουν έντονα τους ανθρώπους που αγαπούν, οπότε δεν είναι πρόβλημα για αυτούς να αντιδρούν υπερβολικά όταν βάλλονται ή κάποιος που αγαπούν, απειλείται. Είναι παθιασμένοι, δημιουργικοί και θετικοί, αλλά όταν οι σκέψεις τους αρχίζουν να επικεντρώνονται σε αδικίες και βάσανα, μπορούν να γίνουν εξαιρετικά αρνητικοί. Όταν ο Καρκίνος έχει βγει έξω για να βρει το δίκιο του, υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που θα τον σταματήσουν.