Ο απροσδόκητος ανάδρομος που θα επηρεάζει το ζώδιο σου μέχρι τον Δεκέμβριο

19.07.2021
Ο απροσδόκητος ανάδρομος που θα επηρεάζει το ζώδιο σου μέχρι τον Δεκέμβριο
Η αστρολογία περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από τα ζώδια. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί πλανήτες που αντιπροσωπεύουν διαφορετικές πτυχές της ζωής και οι δυνάμεις τους εκλύονται καθώς αποδέχονται και προκαλούν την αλλαγή. Ένας λιγότερο γνωστός πλανήτης (ή αστεροειδής, για να είμαστε πιο πιο σωστές) που προκαλεί επιπτώσεις ονομάζεται Χείρων. Μόλις καταλάβεις τι είναι αυτός ο αστεροειδής, θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στον τρόπο με τον οποίο ο ανάδρομος Χείρων του 2021, θα επηρεάσει το ζώδιο σου. Και ήδη από τις 15 Ιουλίου έχει αρχίσει και το κάνει.

Ο Χείρων αντιπροσωπεύει τους βαθύτερους φόβους και τα ευάλωτα σημεία σου. Μπορεί να θεωρηθεί ως ένας χρόνιος πόνος που περνάς όλη σου τη ζωή μαθαίνοντας πώς να τον ξεπεράσεις. Στην ελληνική μυθολογία, ο Χείρων ήταν ένας κένταυρος που δίδαξε σπουδαίους ήρωες όπως ο Αχιλλέας και ο Πηλέας. Ήταν φημισμένος για τις θεραπευτικές του δυνάμεις, αλλά επίσης κατά ειρωνικό τρόπο δεν μπορούσε να θεραπευτεί ο ίδιος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Χείρων αναφέρεται συχνά ως «πληγωμένος θεραπευτής», επειδή αντιπροσωπεύει τη βαθύτερη πληγή σου και τις δια βίου προσπάθειές σου να θεραπεύσεις αυτήν την πληγή.

Όσον αφορά τον αστεροειδή Χείρωνα, είσαι και ο ασθενής και ο γιατρός. Όταν ο Χείρων είναι ανάδρομος, μπορεί να φέρει μερικές από τις πληγές σου στην επιφάνεια.

Πώς να φτιάξεις υγιεινά σπιτικά πατατάκια

Ανάδρομος Χείρων 2021 (15 Ιουλίου έως 19 Δεκεμβρίου)

Ο ανάδρομος Χείρων δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβηθείς. Χρειάζονται 50 χρόνια για να μετακινηθεί στο ζωδιακό κύκλωμα, κάτι το οποίο καθιστά τον Χείρωνα έναν από τους εξωτερικούς πλανήτες. Σε αντίθεση με τους εσωτερικούς πλανήτες - όπως ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης - οι εξωτερικοί πλανήτες κινούνται μέσω του ζωδιακού κύκλου με πολύ πιο αργό ρυθμό, δημιουργώντας αλλαγές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην αστρολογία, οι εξωτερικοί πλανήτες - όπως ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Δίας - είναι ανάδρομοι σχεδόν το μισό του χρόνου και ενώ η ανάδρομη πορεία τους μπορεί να μην είναι τόσο έντονα αισθητή, μπορεί να αντιληφθείς τον τρόπο που σε αλλάζουν όταν βρίσκονται στην κανονική πορεία.

Το κούρεμα που έχει γίνει το απόλυτο viral trend

Όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος, η επιρροή και η ενέργειά του αντιστρέφονται συχνά, καθιστώντας τον αντίκτυπό του πιο χαλαρό και ενδοσκοπικό. Ωστόσο, ο Χείρων είναι ήδη ένας πλανήτης που ασχολείται με πιο ευαίσθητα και υποσυνείδητα θέματα, πράγμα που σημαίνει ότι ο ανάδρομος Χείρων θα μπορούσε να σηματοδοτεί μια εποχή βαθιάς θεραπείας. Μερικά από τα καταπιεσμένα συναισθήματά σου μπορεί να ανέβουν στην επιφάνεια, αναγκάζοντάς σε να αισθανθείς τελικά τη θλίψη σου και να γίνεις ειλικρινείς για αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι. Με άλλα λόγια, ο ανάδρομος Χείρων είναι μια στιγμή για ένα καλό κλάμα.

Ο Χείρων θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό στις 15 Ιουλίου. Ο Κριός είναι το ζώδιο της ταυτότητας, της εμπιστοσύνης, του ανταγωνισμού και του πάθους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να αντιμετωπίσεις τους τρόπους με τους οποίους υπερασπίζεσαι το δικαίωμά σου να είσαι όποια θέλεις.

Εκείνοι που γεννήθηκαν με τοποθετήσεις σε πρωτεύοντα ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) θα αισθανθούν αυτή την ανάδρομη πορεία πιο έντονα. Ωστόσο, κάθε ζώδιο μπορεί να παρατηρήσει μια λεπτή ενθάρρυνση να αποδεχθεί την αλήθεια μέσα στην καρδιά του.