Έρχεται ο ανάδρομος Ερμής του φθινοπώρου και θα τον αισθανθούν όλα τα ζώδια

24.09.2021
Έρχεται ο ανάδρομος Ερμής του φθινοπώρου και θα τον αισθανθούν όλα τα ζώδια
Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Ζυγό από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 18 Οκτωβρίου. Ναι, αυτό το αστρολογικό γεγονός θα σε επηρεάσει, αλλά όχι, δεν θα είναι τόσο κακό όσο νομίζεις. Διάβασε παρακάτω για τις λεπτομέρειες.

Ο φθινοπωρινός ανάδρομος Ερμής έρχεται με ενέργεια που είναι ήδη παρούσα από τις 6 Σεπτεμβρίου και θα συνεχίσει να γίνεται αισθητή (αν και όχι έντονα) μέχρι τις 2 Νοεμβρίου. Αλλά τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

Ο Ερμής ταξιδεύει αυτήν την εποχή μέσα από το ζώδιο του Ζυγού στην ανάδρομη πορεία του. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ζυγαριάς, που ενσωματώνει όλα όσα είναι ισορροπημένα και διπλωματικά. Οι Ζυγοί είναι γνωστοί για την ισορροπία τους, τη μετριοπαθή φύση τους και τη λατρεία όλων των πολυτελών πραγμάτων.

Ανάδρομος Ερμής: 3 τρόποι για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που δημιουργεί στις σχέσεις

Τι θα νιώσουν, λίγο πολύ, όλα τα ζώδια

Όταν ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Ζυγό, μπορείς να περιμένεις ότι η επικοινωνία και τα ταξίδια θα εμποδίζονται με τους χαρακτηριστικούς τρόπους του Ζυγού. Σε έντονες συζητήσεις, μπορεί να προβάλλεις άθελά σου μια πιο υποκριτική στάση, ακόμα κι αν αισθάνεσαι ειλικρινής με το θέμα. Ή ίσως απλώς να μη θυμάσαι που έχεις βάλει μέσα στο σπίτι σου ένα πολύ ωραίο κόσμημα. Όπως συμβαίνει με όλα τα αστρολογικά γεγονότα, υπάρχουν μερικά ιδιαίτερα ζώδια που θα αισθανθούν αυτά τα αποτελέσματα πιο έντονα.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Το ζώδιο που αναμένεται να αισθανθεί πιο έντονα αυτόν τον ανάδρομο Ερμή είναι, φυσικά, οι ίδιοι οι γλυκοί Ζυγοί. Επειδή αυτός ο ανάδρομος συμβαίνει τόσο με τον Ερμή όσο και με τον Ήλιο στον Ζυγό, εσείς οι Ζυγοί θα δυσκολευτείτε πολύ να περιηγηθείτε στις ανάδρομες προκλήσεις. Άλλοι για τους οποίους προβλέπονται κάπως άσχημα τα πράγματα κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου Ερμή, είναι ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως, τα ζώδια των οποίων βρίσκονται σε ορθή γωνία με τον Ζυγό (η χειρότερη από τις αστρολογικές τοποθετήσεις). Ο Κριός, από την άλλη πλευρά, θα περάσει ευκολότερα - το ζώδιό του είναι αντίθετο με τον Ζυγό - φέρνοντας μια μικρή ισορροπία στο δύσκολο φθινόπωρο που θα περάσει αυτό το ζώδιο του αέρα.

Τι πρέπει να τρως στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή, ανάλογα με το ζώδιο σου

Τι να κάνεις για να βελτιώσεις την κατάστασή σου

Ενώ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να εμποδίσουμε τους πλανήτες να κινούνται ή τα άστρα να περιστρέφονται, μπορούμε να αναλάβουμε δράση στο δικό μας μικρό σύμπαν για να διευκολύνουμε τη ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Αντιμετώπισε τον εαυτό σου (και τους άλλους) με καλοσύνη. Έλεγξε εκ των προτέρων τα εισιτήρια τρένου/λεωφορείου/αεροπλάνου σου. Βεβαιώσου ότι έχεις γεμίσει με βενζίνη το αυτοκίνητο σου. Να έχεις ξεκάθαρη επικοινωνία με όλους (αφεντικά, σύζυγους, φίλους κ.λπ.) και κάνε υπομονή ανά πάσα στιγμή. Επεξεργάσου τα συναισθήματά σου και συμπεριφέρσου καλά στο σώμα σου.