Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή του φθινοπώρου

26.09.2021
Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή του φθινοπώρου
Φτάσαμε στον τελικό ανάδρομο Ερμή του 2021, αλλά μη βιαστείς να αφήσεις έναν αναστεναγμό ανακούφισης. Αυτό συμβαίνει επειδή ο ανάδρομος Ερμής του φθινοπώρου, φθάνει στις 27 Σεπτεμβρίου στο αναποφάσιστο ζώδιο του Ζυγού, προκαλώντας αναταραχή στις πιο στενές μας σχέσεις μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Για τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή του φθινοπώρου του 2021, αυτή η περίοδος θα φέρει επιπλέον βάρος.

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει πολύ τις συνεργασίες σου, Κριέ, οπότε πρόσεξε τα λόγια σου όταν πρόκειται για επικοινωνία με σημαντικά πρόσωπα. Προστίθεται στο μίγμα ο Χείρων, ο αστεροειδής που αντιπροσωπεύει τις βαθιές πληγές μας, δημιουργώντας μια αντίθετη όψη με τον Ερμή. Απόφυγε να παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις ή να ενεργείς παθιασμένα. Η παρορμητικότητά σου μπορεί να εμποδίσει αυτό που θέλεις να πεις, οπότε μίλησε από μια σκοπιά ενσυναίσθησης και όχι με πάθος.

Τα κομμάτια που θα χρειαστείς για τη μετάβαση στο φθινοπωρινό στυλ

Καρκίνος

Ο Οίκος της καταγωγής σου ενεργοποιείται κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, Καρκινάκι οπότε μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα άβολα κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Συμμάζεψε τον χώρο διαβίωσής σου, αναδιάταξε τα έπιπλα και απαλλάξου από θέματα που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις μπροστά.

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής κάνει τον γύρο του στον Οίκο του εαυτού σου, Ζυγέ, ρίχνοντας τα φώτα της δημοσιότητας σε μερικές από τις σκιώδεις ιδιότητες σου, γνωστές και ως τις χειρότερες συνήθειές σου. Οι Ζυγοί επιθυμούν ισορροπία και αρμονία και τείνουν να κάνουν θυσίες για να διατηρήσουν την ειρήνη με τους άλλους. Η προσπάθεια να κατευνάσουν και τις δύο πλευρές μιας σύγκρουσης αφήνει περιθώρια για στιγμές διαδόσεων, οι οποίες μπορούν εύκολα να οδηγήσουν σε ανόητα κουτσομπολιά και δράματα.

Έρχεται ο ανάδρομος Ερμής του φθινοπώρου και θα τον αισθανθούν όλα τα ζώδια

Αιγόκερως

Ο Ερμής στριφογυρίζει στον Οίκο του σκοπού και της εργασίας σου, Αιγοκερίνα, οπότε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική για το πώς επικοινωνείς με τους συναδέλφους και τους συνομηλίκους σου. Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη διέλευση για εσένα και μπορεί να αισθάνεσαι ότι απειλείται η ανάγκη σου να πετύχεις. Προσπάθησε να συνδεθείς με τη φύση μέσω πεζοπορίας και δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους, για να επανεκτιμήσεις αυτό που πραγματικά έχει σημασία.