Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής την ερωτική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου

29.09.2021
Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής την ερωτική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου
O Σεπτέμβριος φύλαγε ένα κρυφό χαρτί στο μανίκι του, καθώς ο Ερμής ξεκίνησε μία ακόμη ανάδρομη πορεία (στο ζώδιο του Ζυγού) στις 27 Σεπτεμβρίου και θα συνεχίσει έως τις 18 Οκτωβρίου. Και αν αναρωτιέσαι για το πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος φθινοπωρινός Ερμής την ερωτική ζωή του ζωδίου σου, ιδού οι απαντήσεις που ψάχνεις.

Κριός

Εάν είσαι σε σχέση, Κριέ, αυτός ο ανάδρομος θα τη δοκιμάσει. Οποιεσδήποτε συζητήσεις που σχετίζονται με συνεργασίες οι οποίες έχουν μείνει πίσω, πιθανότατα θα έρθουν για αναθεώρηση, οπότε να είσαι προετοιμασμένη να ανοιχθείς και να γίνεις πραγματική.

Ταύρος

Εάν δεν είσαι προσεκτική, Ταυρίνα, μπορεί να καταλήξεις να καθυστερήσεις για κάποια σημαντικά ραντεβού. Το να σχεδιάζεις μια συνάντηση οι δύο σας με τον σύντροφο σου ή να προσπαθήσεις να προγραμματίσεις μια βραδινή έξοδο με μια νέα παρέα, θα μπορούσε να αποδειχθεί δύσκολο αυτή τη στιγμή.

Δίδυμοι

Μπορεί να αναπολείς πράγματα σε θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή, Διδυμάκι. Προηγούμενοι εραστές και συναναστροφές ενδέχεται να έρθουν ξαφνικά στην πόρτα σου (ή πιθανότατα στα εισερχόμενά σου στο mail σου), ελπίζοντας σε μια ευκαιρία να μιλήσετε ξανά και να επανασυνδεθείτε.

Ανάδρομος Ερμής του φθινοπώρου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

Καρκίνος

Θα νιώσεις αυτά τα ανάδρομα μπερδέματα στην προσωπική σου ζωή, Καρκίνε και αυτή η ενέργεια κοντά στο σπίτι θα μπορούσε εύκολα να μεταφερθεί στις ρομαντικές σου σχέσεις. Εάν ζεις με έναν σύντροφο ή είσαι δεσμευμένη, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις κάποιες παρεξηγήσεις.

Λέων

Βεβαιώσου, Λιονταρίνα, ότι έχεις ξαναδιαβάσει τα ρομαντικά σου SMS πριν τα στείλεις, γιατί αυτός ο ανάδρομος έρχεται εν θερμώ σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία. Εάν είσαι απρόσεκτη στις συζητήσεις σου, θα είναι εύκολο να πεις κατά λάθος κάτι που δεν εννοείς.

Παρθένος

Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας εκτίμησε τι αξίζει πραγματικά ο χρόνος σου όσον αφορά την αγάπη, Παρθένε. Είναι εύκολο να κολλήσεις με υλικούς περισπασμούς και εξωτερικά δράματα, αλλά ο χρόνος για να σκεφτείς τις ρομαντικές σου καταστάσεις μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις την πραγματική λάμψη στις συνεργασίες σου.

Ζυγός

Ως ζώδιο που σχετίζεται με τις συνεργασίες, Ζυγέ, εστιάζεις συχνά στον σύντροφό σου και ασχολείσαι με ερωτικά δράματα. Αλλά αυτός ο ανάδρομος σου ζητά να επικεντρωθείς στον εαυτό σου για μια φορά!

Σκορπιός

Οι ανάδρομοι μπορεί να είναι εξαντλητικοί και αυτό θα μπορούσε να σε κάνει να νιώσεις ιδιαίτερα υπνηλία και εξάντληση, Σκορπιέ. Με βάση αυτό, είναι εντάξει εάν πρέπει να κάνεις ένα προσωρινό βήμα πίσω από τις δοκιμασίες και τις αναταραχές της ερωτικής σου ζωής.

Τοξότης

Όσο και να έχεις θελήσει να προγραμματίσεις ένα ξεχωριστό ραντεβού με τον σύντροφό σου ή να παρουσιάσεις το νέο σου αμόρε στην παρέα σου, ίσως είναι καλύτερα να συγκρατηθείς μέχρι να περάσουν τα ανάδρομα σύννεφα, Τοξοτίνα. Το να είσαι μεσολαβήτρια μεταξύ φίλων και εραστών θα μπορούσε να είναι πολύ πιο περίπλοκο.

Αιγόκερως

Υπάρχει πολλή ενέργεια στον τομέα της καριέρας σου αυτή τη στιγμή, Αιγοκερίνα και ο ανάδρομος θα μπορούσε να προκαλέσει μερικές ενοχλητικές εμπλοκές που σχετίζονται με την εργασία και απαιτούν την πλήρη προσοχή σου. Με βάση αυτό, ίσως δυσκολευτείς να βρεις μια ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων και της ρομαντικής σου κατάστασης.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή του φθινοπώρου

Υδροχόος

Μπορεί να ανακαλύψεις ξανά τώρα μερικές συναρπαστικές παλιές ιδέες, Υδροχόε και ίσως μερικές συναρπαστικές παλιές αγάπες, επίσης. Είναι υπέροχο που ψάχνεις να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου στην αγάπη και να δώσεις στους ανθρώπους δεύτερες ευκαιρίες, αλλά η βιασύνη σε πράγματα αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να καταλήξει σε μια δυσάρεστη κατάσταση.

Ιχθείς

Αυτός ο ανάδρομος είναι μια σημαντική ευκαιρία για να ψάξεις την ψυχή σου για να ανακαλύψεις τυχόν ασυνείδητα μοτίβα που μπορεί να έχεις γύρω από την αγάπη, Ιχθύ. Ανείπωτες μνησικακίες ή μυστικά από καιρό κρυμμένα, θα μπορούσαν να βγουν τώρα στην επιφάνεια στις σχέσεις.