Μπήκαμε στον Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει η περίοδος αυτή το ζώδιο σου;

28.09.2021
Μπήκαμε στον Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει η περίοδος αυτή το ζώδιο σου;
Η περίοδος του Ζυγού ξεκίνησε στις 23 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 22 Οκτωβρίου 2021 και ως μία από τις αστρολογικές εποχές, έχει τη δική της ξεχωριστή ατμόσφαιρα και αυτό μπορεί να επηρεάσει μια σειρά από διαφορετικά πράγματα στη ζωή σου, από τη δουλειά έως τις σχέσεις και όλα τα ενδιάμεσα.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ζυγού, θα προσπαθήσεις να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις, με στόχο να γίνεις πιο ευτυχισμένος και πιο ικανοποιημένος κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Διάβασε παρακάτω τι άλλο μπορεί να περιμένει το ζώδιό σου κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ζυγού.

Είσαι Zυγός; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

Τι σημαίνει η περίοδος του Ζυγού για το ζώδιό σου;

Η φετινή περίοδος του Ζυγού είναι πραγματικά μεγάλη – θα μπορούσαμε να πούμε και τεράστια - για να επιδιώξεις αυτό που θέλεις στη ζωή. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, είναι στο μείγμα, ωθώντας σε να διεκδικήσεις αυτή τη δουλειά των ονείρων, ένα υπέροχο νέο διαμέρισμα και ότι ωραίο τραβάει το βλέμμα σου. Και γιατί όχι; Θα έχεις μια τεράστια αίσθηση ότι έχει φτάσει η ώρα και θα αποκτήσεις ότι θέλεις.

Η εποχή του Ζυγού είναι επίσης σημαντική για την κοινωνική σου ζωή. Δεν θέλεις τελικά οι μέρες σου να είναι όλες μόνο δουλειά και χωρίς παιχνίδι. Θα είσαι έτοιμη να συνδεθείς με ένα σωρό διαφορετικούς ανθρώπους, είτε με το να απολαύσεις ένα δείπνο στο αγαπημένο σου εστιατόριο είτε με το να συνδεθείς με τους φίλους σου σε μια υπαίθρια συναυλία.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να έχεις κατά νου: Η εποχή του Ζυγού θα σε ενθαρρύνει να βρεις ειρήνη και αρμονία στη ζωή σου. Το δράμα μπορεί να κατευθυνθεί προς άλλη κατεύθυνση.

Η περίοδος του Ζυγού θα επηρεάσει κάθε αστρολογικό ζώδιο, αλλά τα ζώδια του Ζυγού και του Κριού θα τη νιώσουν πιο έντονα.

Ανάδρομος Ερμής του φθινοπώρου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

Πώς θα επηρεάσει η εποχή του Ζυγού τον υπόλοιπο χρόνο;

Γνωρίζοντας ότι πραγματικά εργάζεσαι για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα η περίοδος του Ζυγού θα σε κάνει να νιώσεις πιο θετική από ότι ήσουν εδώ και καιρό.

Από την πλευρά της κοινωνικοποίησης, το να βρεις λόγο για να βγεις έξω και να περάσεις χρόνο με φίλους θα είναι εκπληκτικό και θα δεσμευτείς να το κάνεις περισσότερο στο μέλλον.

Τέλος, το να απομακρύνεις τις δραματικές καταστάσεις θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πόσο απρόσκοπτη είναι η ζωή σου χωρίς αυτές. Θα δουλέψεις σκληρά για να το καταφέρεις και να το κάνεις πραγματικότητα σε κάθε ευκαιρία.