Παπουτσάκη - Σολωμού μας λένε... παραμύθια!

04.02.2011
Παραμύθια με «οδηγούς» και αφηγητές, γνωστούς, αγαπημένους ηθοποιούς! Κάθε Δευτέρα, στο Altamira γυρνάμε παρέα στην παιδική ηλικία, ζώντας ξανά την εμπειρία της ακρόασης ενός παραμυθιού την ώρα που απολαμβάνουμε το δείπνο μας και το ποτό μας!

Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου το restaurant Altamira ξετύλιξε την κόκκινη κλωστή. Με στόχο μια προσφορά ιδιαίτερη, πέρα από τα καθιερωμένα και μάλιστα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στο μενού, επιφυλάσσει στους πελάτες του μια τρυφερή έκπληξη!

Στο γνωστό ethnic περιβάλλον του παλαιού νεοκλασικού στην Τσακάλωφ 36, στον πρώτο όροφο, η διεύθυνση του restaurant Altamira είχε την ιδέα να προσφέρει στους πελάτες της περισσότερη απόλαυση και πάνω απ' όλα, μαγική ατμόσφαιρα.

Κάθε Δευτέρα, από το κέντρο της Αθήνας, ταξιδεύουμε μαζί στην Ευρώπη, στην Τουρκία, στο Μεξικό, στην Ασία - παντού όπου υπάρχουν μύθοι και λαϊκές ιστορίες. Γυρνάμε παρέα στην παιδική ηλικία, ζώντας ξανά την εμπειρία της ακρόασης ενός παραμυθιού την ώρα που απολαμβάνουμε το δείπνο μας και το ποτό μας!

Παραμύθια με «οδηγούς» και αφηγητές, γνωστούς, αγαπημένους ηθοποιούς και τη μελωδική συνοδεία της Μαρίας Κοτσίρη (πολίτικο λαούτο / λάφτα), Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου (πιάνο) και Λίνας Ροδοπούλου (τραγούδι).

Την αρχή έκαναν οι ηθοποιοί Πέτρος Λαγούτης, Γωγώ Μπρέμπου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Καραμίχος, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Κρατερός Κατσούλης, Ηρώ Μανέ, Λίλη Τσεσματζόγλου και Σταύρος Στάγκος.

Τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου η Μαρία Σολωμού θα αφηγηθεί το παραμύθι των αδελφών Γκρίμμ «Οι έξι, που φτάνουν στα πέρατα του κόσμου».

Ακολουθούν: 14 Φεβρουαρίου η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας με το παραμύθι «Τριανταφυλλένια - Η ωραία κοιμωμένη του δάσους».

21 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Πυρπασόπουλος με το παραμύθι «Η χρυσή Χήνα» και πολλοί άλλοι στην συνέχεια .

Διαλέξτε τη γεύση που θέλετε και ένα κρασί από την επιλεκτική λίστα που έχουμε στη διάθεση σας και αφήστε σε εμάς την οργάνωση και την εξυπηρέτηση μιας αξέχαστης βραδιάς.

Το Altamira είναι ανοικτά από το μεσημέρι και προσφέρει πάρκινγκ όλη την ημέρα με 5 ευρώ.