Marc Anthony: "Jennifer μου κατέστρεψες τη ζωή"

11.08.2011
Μόλις ένα μήνα μετα την ανακοίνωση του χωρισμού τους, η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony συναντήθηκαν δημοσίως στο Long Island κοντάς στο Southampton, της Νέας Υόρκης.

Μόλις ένα μήνα μετα την ανακοίνωση του χωρισμού τους, η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony συναντήθηκαν δημοσίως στο Long Island κοντά στο Southampton, της Νέας Υόρκης.

Το ζευγάρι κάθησε στο πίσω μέρος μίας κοκκινης ανοιχτής Mustang, χαιρετησε όσους παρευρέθηκαν στο δρόμο τους, ενώ στα μπροστινά καθίσματα καθονταν δύο άγνωστοι άνδρες.

Τα reports για την επανασύνδεσή τους γράφτηκαν σε μηδενικό χρόνο και η εκπρόσωπος Τυπου της Lopez αναγκάστηκε να κάνει δηλώσεις "ΔΕΝ είναι μαζί. Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια μιας οικογενειακής συνέρευσης με τα παιδιά τους"

Οι φήμες θέλουν τον Marc να δυσκολεύεται να προχωρήσει μόνος του...Αμερικάνικο περιοδικό γράφει μάλιστα ότι οι διαθέσεις του αλλάζουν και φτάνουν στα άκρα... τη μία τη βρίζει την άλλη την ικετεύει... τελευταία την κατηγορεί ότι του κατέστρεψε τη ζωή. Προσπαθει μάλιστα να κάνει τη διαδικασία για την έκδοση διαζυγίου όσο πιο δύσκολη γίνεται, με την ελπίδα ότι παρατείνονας το χρόνο, η Jennifer θα αλλάξει γνώμη και θα γυρίσει κοντά του...

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

*γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!