Mick Jagger:"Δεν κάναμε καμία πρόβα με τους SuperHeavy!"

24.08.2011
Τεσσερις κύριοι και μία κυρία. To supergroup του Mick Jagger είναι από τις ωραιότερες μουσικές παρέες που έχουν μαζευτεί τελευταία αφού ο Sir stone μάζεψε λίγη από την ελίτ της reggae, της soul, της poprock και fusion μουσικής και φτιάξανε τους SuperHeavy. Το πολύ καλό βίντεο κλιπ του feel good

Τεσσερις κύριοι και μία κυρία. To supergroup του Mick Jagger είναι από τις ωραιότερες μουσικές παρέες που έχουν μαζευτεί τελευταία αφού ο Sir stone μάζεψε λίγη από την ελίτ της reggae, της soul, της poprock και fusion μουσικής και φτιάξανε τους SuperHeavy. Το πολύ καλό βίντεο κλιπ του feel good κομματιού "Miracle Worker" έκανε πρεμιέρα πριν μια βδομάδα, ετοιμάζονται για την κυκλοφορία όλου του δίσκου στις 20 Σεπτεμβρίου και ο Jagger αποκάλυψε το μυστικό της μπάντας.

Η διαδικασία των ηχογραφήσεων ήταν λίγο διαφορετική απ ότι είχαν συνηθίσει όλοι αφού οι Joss Stone, Damian Marley, Dave Stewart και A.R Rahman δεν έκαναν καθόλου πρόβες και τους βγήκαν όλα αυτοσχεδιαστικά. "Ήταν λίγο περίεγα γιατι δεν γνωριζόμασταν πολύ καλά, δεν κάναμε πρόβες και δεν είχαμε έτοιμα κομμάτια. Απλά κάτσαμε, κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον κι αρχίσαμε να παίζουμε" λέει γελώντας ο Jagger. Η Joss Stone από την άλλη αναφέρει ότι το Miracle worker είναι το αγαπημένο της κομμάτια και της άρεσε το πόσο εύκολα το γράψανε τζαμάροντας ο ένας με τον άλλον ενώ ο Stewart διευκρινίζει πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα για το πώς θα συνδυαστούν όλα αυτά τα διαφορετικά είδη μουσικής.

Κ.Π