Συντονιστείτε για τα MTV Video awards 2011!

25.08.2011
Οι κυρίες προηγούνται στα 2011 MTV VIDEO MUSIC AWARDS! Η pop-πριγκίπισσα Katy Perry διεκδικεί 9 βραβεία, η soul τραγουδίστρια Adele διαγωνίζεται σε 7 κατηγορίες, η Lady Gaga ανοίγει την βραδιά των βραβείων, και η Britney θα ζήσει το δικό της special moment στην 28η Ετήσια Απονομή Βραβείων από το Nokia Theatre του Los Angeles!

Οι κυρίες προηγούνται στα 2011 MTV VIDEO MUSIC AWARDS! Η pop-πριγκίπισσα Katy Perry διεκδικεί 9 βραβεία, η soul τραγουδίστρια Adele διαγωνίζεται σε 7 κατηγορίες, η Lady Gaga ανοίγει την βραδιά των βραβείων, και η Britney θα ζήσει το δικό της special moment στην 28η Ετήσια Απονομή Βραβείων από το Nokia Theatre του Los Angeles!

Στην Ελλάδα τα 2011 MTV VIDEO MUSIC AWARDS θα μεταδοθούν από το Nokia Theater του Los Angeles τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 22.00, μόνο στο MTV! Η ετήσια μουσική μάχη για τα αγαλματάκια Moonman μπαίνει στην τελική ευθεία. Το καλλιτεχνικό τοπίο των 2011 VMAs είναι γεμάτο με βετεράνους αλλά και νέους καλλιτέχνες. Οι Lady Gaga, Beyoncé, Eminem, Bruno Mars, Britney Spears, Beastie Boys, Nicki Minaj, Lil Wayne, Pitbull, ο Tyler The Creator των Odd Future και αρκετοί ακόμα συναγωνίζονται στις 14 κατηγορίες.

Η pop-πριγκίπισσα Katy Perry διεκδικεί 9 βραβεία συνολικά, τόσο στις κορυφαίες κατηγορίες «Video of the Year» και «Best Female Video» για το εκρηκτικό video του «Firework», όσο και στην κατηγορία «Best Pop Video» για το τραγούδι «Last Friday Night (T.G.I.F.)».

Ακολουθώντας την επιτυχία του «21» ? του άλμπουμ, που φέτος σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις ? η Adele συγκέντρωσε επτά υποψηφιότητες με το δικό της smash hit, «Rolling In the Deep».

Στις υποψηφιότητες των ανδρών ο Kanye West συναγωνίζεται τη βρετανίδα τραγουδίστρια, διεκδικώντας και ο ίδιος επτά βραβεία για τη συνεργασία του με την Katy Perry στο «Ε.Τ.» αλλά και για τα δυνατά και καλλιτεχνικά του video, «All of The Lights» και «Power».

Από τρεις υποψηφιότητες έχουν οι Beyoncé, Eminem, Lady Gaga, Nicki Minaj και Thirty Seconds To Mars. Οι Beastie Boys, Chris Brown, Pitbull και Lil Wayne όπως και οι πρωτάρηδες στις υποψηφιότητες τους στα VMAs, Tyler The Creator, Foster the People και Manchester Orchestra έχουν από δύο υποψηφιότητες ο καθένας, για τα φετινά βραβεία.

Μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις υποψηφιότητες, στις περισσότερες κατηγορίες των βραβείων, μέσα από spots στον αέρα του MTV. Η Lady Gaga θα είναι η καλλιτέχνιδα που θα ανοίξει τα 2011 MTV VIDEO MUSIC AWARDS! Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα κατά την διάρκεια του «MTV First: Lady Gaga» μπροστά σε χιλιάδες fan που συγκεντρώθηκαν στα studio του MTV στην Times Square. Η καλλιτέχνιδα παρουσίασε και το νέο της video «Yoü and I» ? το τέταρτο single από το άλμπουμ της «Born this way». Η τραγουδίστρια διεκδικεί τέσσερα Moonman στα VMAs μεταξύ των οποίων είναι τα «Best Female Video» και «Best Video with a Message» (για το «Born This Way»), «Best Art Direction» και «Best Choreography» (για το «Judas»).

Η Lady Gaga θα είναι η πρώτη από μία σειρά πετυχημένων καλλιτεχνών που θα ανέβουν στην σκηνή τη βραδιά των φετινών βραβείων ενώ και η Beyoncé επιστρέφει θριαμβευτικά στη σκηνή των 2011 MTV Video Music Awards. Η ζωντανή ερμηνεία της υπόσχεται να μπει στη λίστα με τις αξέχαστες εμφανίσεις της στα βραβεία VMAs.

Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής, μουσικός συνθέτης και παραγωγός, Bruno Mars συνεχίζει την εξαιρετικά επιτυχημένη φετινή του πορεία, διεκδικεί 4 πολυπόθητα Moonman και θα παρουσιάσει τη δουλειά του live on stage στο Nokia Theatre του Los Angeles.

Εκτός από την εμφάνισή του στη σκηνή των MTV VMAs 2011 ο hip-hop megastar, Lil Wayne θα είναι ο πρώτος στη μουσική βιομηχανία, που θα διαθέσει το νέο του άλμπουμ online αμέσως μετά την τελετή των 2011 MTV VIDEO MUSIC AWARDS. Η νέα δουλειά του και ένα από τα πολύ αναμενόμενα άλμπουμ της χρονιάς, το «THA CARTER IV» θα κυκλοφορήσει online παγκοσμίως, τα μεσάνυχτα της Κυριακής αμέσως μετά τα VMAs.

Ο Pitbul θα ερμηνεύσει το hit του «Give Me Everything» με τον R&B star Ne-Yo και την ανερχόμενη τραγουδίστρια Nayer, φέρνοντας την ατμόσφαιρα του club στο Nokia Theatre. Ενώ οι fan της Britney Spears περιμένουν με αγωνία το «Special Britney Moment», το μεγάλο μυστικό μέχρι στιγμής της φετινής απονομής!

Συνεχίζοντας την παράδοση που το θέλει να ανεβάζει στη σκηνή νέους καλλιτέχνες το MTV καλωσορίζει το indie rock συγκρότημα Young the Giant, που θα κάνει φέτος το ντεμπούτο του στα VMAs. Η online ψηφοφορία για την κατηγορία του «Best New Artist» θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου, ενώ όλοι μπορούν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη μέσα από το www.vma.mtv.com

Τα βραβεία θα απονείμουν μεταξύ άλλων η ηθοποιός και νικήτρια του βραβείου Emmy, Selena Gomez, η εκρηκτική Kim Kardashian, ο Jonah Hill, ο Rick Ross, ο Seth Rogen από την ταινία 50/50, το hip-hop συγκρότημα Odd Future αλλά και οι Will Ferrell, Jack Black, Zoe Saldana, Kevin Hart και Victoria Justice.

Φέτος το MTV καλωσορίζει την ιδιαίτερη pro-social κατηγορία βραβείων, «Best Video With A Message». Οι Lady Gaga, P!nk, Katy Perry, Eminem & Rihanna, Taylor Swift και Rise Against είναι οι υποψήφιοι στην καινούργια κατηγορία, η οποία αναδεικνύει τη δύναμη της μουσικής να προβάλλει κοινωνικά ζητήματα. Κάθε υποψήφιο video σε αυτή η κατηγορία συνοδεύεται από βήματα δράσης από την online πλατφόρμα MTV ACT σκοπός της οποίας είναι να ενισχύσει τις προσπάθειες των νέων να κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Περισσότερα στο http://act.mtv.com

Σημαντική στιγμή των φετινών VMAs θα είναι το αφιέρωμα στην Amy Winehouse, με την συμμετοχή του θρυλικού μουσικού Tony Bennett. Το MTV για να τιμήσει τη ζωή και το έργο της Amy Winehouse θα προβάλλει κατά τη διάρκεια της τελετής, ένα special tribute στην αδικοχαμένη νεαρή τραγουδίστρια.

Το αφιέρωμα θα περιλαμβάνει σπάνιο behind the scenes υλικό από την μεταξύ τους συνεργασία, για το κομμάτι «Body And Soul», που ηχογράφησαν μαζί τον περασμένο Μάρτιο και το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου, τη μέρα γενεθλίων της τραγουδίστριας. Πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο θα παρακολουθήσουν την τηλεοπτική βραδιά των 2011 MTV VIDEO MUSIC AWARDS.

Stay tuned! Τα βραβεία θα μεταδοθούν σε επανάληψη: Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στις 18.00, Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 18:00, Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 22.00 και Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 20.00.