Κρις Μάρτιν: "Η Gaga γράφει καλύτερα από μένα"

14.12.2011
Τώρα τελευταία τον Κρις Μάρτιν (Chris Martin) τον έχουν πιάσει τα ψυχολογικά του και όλες οι πρόσφατες δηλώσεις του έχουν να κάνουν με άλλους που είναι καλύτεροι απ’ αυτόν. Την προηγούμενη φορά είχε πει πως δεν θα μπορούσε με τίποτα να κάνει σόλο καριέρα γιατί θα ήταν χάλια χωρίς τους υπόλοιπους Coldplay, μετά κάποια άλλη στιγμή ανέφερε ότι έχουν πολύ ισχυρούς ανταγωνιστές στα charts όπως η Adele και μπορεί να διαλυθούν μετά από το Mylo Xyloto, μια άλλη

Τώρα τελευταία τον Κρις Μάρτιν (Chris Martin) τον έχουν πιάσει τα ψυχολογικά του και όλες οι πρόσφατες δηλώσεις του έχουν να κάνουν με άλλους που είναι καλύτεροι απ’ αυτόν. Την προηγούμενη φορά είχε πει πως δεν θα μπορούσε με τίποτα να κάνει σόλο καριέρα γιατί θα ήταν χάλια χωρίς τους υπόλοιπους Coldplay, μετά κάποια άλλη στιγμή ανέφερε ότι έχουν πολύ ισχυρούς ανταγωνιστές στα charts όπως η Adele και μπορεί να διαλυθούν μετά από το Mylo Xyloto, μια άλλη φορά αποκάλυψε πως είχε αγχωθεί πολύ μέχρι να πλησιάσιει τη Ριάνα (Rihanna) για να της προτείνει συνεργασία και τώρα αμφιβάλει για το γράψιμο του.

Αφού συνάντησε τη Lady Gaga στο live για την οργάνωση Children in Need και πριν παίξουν στο X Factor, είπε πως είναι που μεγάλος θαυμαστής της και πρόσθεσε πως: "Είναι πολύ γλυκιά, ταλαντούχα και μπορεί να γράψει τα πάντα. Θαυμάζω όλο το στυλ της με τα καπέλα, τα φορέματα, όλη την τρέλα της και όλα αυτά που κάνει γιατί ξέρω πως πέρα απ όλα αυτά, μπορεί να με νικήσει στο γράψιμο στίχων." Ο Κρις στο ντιβάνι..

Κ.Π