Τέλος για τους Grinderman

14.12.2011
Όσοι δεν τους είδαμε στη Μαλακάσα δεν θα τους ξαναδούμε ποτέ γιατί οι Grinderman σύμφωνα με τον λακωνικότατο Νικ Κέιβ (Nick Cave), διαλύονται. « Αυτό ήταν για τους Grinderman. Τα λέμε σε δέκα χρόνια που θα είμαστε όλοι μεγαλύτεροι και πιο άσχημοι» ανακοίνωσε επί σκηνής ο frontman τους στη συναυλία τους στο Meredith Music Festival. Ο Cave κι οι υπόλοιποι έχει βέβαια και τους Bad

Όσοι δεν τους είδαμε στη Μαλακάσα δεν θα τους ξαναδούμε ποτέ γιατί οι Grinderman σύμφωνα με τον λακωνικότατο Νικ Κέιβ (Nick Cave), διαλύονται. « Αυτό ήταν για τους Grinderman. Τα λέμε σε δέκα χρόνια που θα είμαστε όλοι μεγαλύτεροι και πιο άσχημοι» ανακοίνωσε επί σκηνής ο frontman τους στη συναυλία τους στο Meredith Music Festival. Ο Cave κι οι υπόλοιποι έχει βέβαια και τους Bad Seeds και τώρα που τους αναφέραμε, αύριο κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ του Ούλι Σίπελ (Uli M. Schüppel) γι’ αυτούς, The Road to God knows where.

Οι Γουόρεν Έλις ( Warren Ellis),Μάρτιν Κέισι (Martyn Casey),Τζιμ Σκλαβούνος( Jim Sclavunos) μαζί με τον Cave έφτιαξαν τους Grinderman το 2006 παίρνοντας έμπνευση από το τραγούδι του Μέμφις Σλιμ (Memphis Slim) Grinder man blues και κυκλοφόρησαν δυο πολύ πετυχημένα άλμπουμ (Grinderman, Grinderman 2) με τους κριτικούς να τους γεμίσουν αστέρια και καλά σχόλια. Ραντεβού σε δέκα χρόνια λοιπόν..

Κ.Π