Όλα τα λεφτά στη Gaga!

15.12.2011
Όχι ότι είναι περίεργο αλλά δημοσιευτηκε κι επίσημα ότι η Lady Gaga έχει όλα τα λεφτά της μουσικής φάμπρικας κι έχει μαζέψει επίσημα το ταπεινό ποσό των 90 εκατομυρίων δολαρίων ξαπλωμένη στο θρόμο των Top earning women in music list του Forbes. Παραδόξως και χωρίς να

Όχι ότι είναι περίεργο αλλά δημοσιευτηκε κι επίσημα ότι η Lady Gaga έχει όλα τα λεφτά της μουσικής φάμπρικας κι έχει μαζέψει επίσημα το ταπεινό ποσό των 90 εκατομυρίων δολαρίων ξαπλωμένη στο θρόμο των Top earning women in music list του Forbes. Παραδόξως και χωρίς να καταλαβαίνουμε και πολύ καλά πως γίνεται αυτό,η Taylor Swift την κοιτάει από τη δεύτερη θέση με ακριβώς τα μισά λεφτά (45 εκταομύρια) ενώ μ’ ένα εκατομμύριο διαφορά τερματίζει η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) γιατί μάλλον τα χάλασε σε βαφές μαλλιών.

Η εγκυμονούσα Μπιγιονσέ (Beyonce) λίγο πριν γεννήσει τη διάδοχο, έχει ήδη 35 εκ.δολάρια και τη χρυσή πεντάδα συμπληρώνει η κρίσος των Barbados Ριάνα (Rihanna) με 18,7. Φυσικά και δεν λείπει η Adele η οποία είναι η μόνη Βρετανή τραγουδίστρια στη δεκάδα με το σήμα του δολαρίου στις κόρες των ματιών αφού το 21 τη βοήθησε να μαζέψει 18 εκατομμύρια.

Όλη η δεκάδα λίγο παρακάτω:

1. Lady Gaga

2. Taylor Swift

3. Katy Perry

4. Beyonce Knowles

5. Rihanna

6. Pink

7. Carrie Underwood

8. Celine Dion

9. Adele

10. = Alicia Keys

10. = Britney Spears

Κ.Π