Καλωδιωμένη για καλό σκοπό!

15.12.2011
Είναι σίγουρα καλύτερο από εκείνο το φόρεμα της Lady Gaga με τα κρέατα και έχει φτιαχτεί για έναν σκοπό που δεν μένει στα κόκκινα χαλιά και τις κάμερες. Η περσινή νικήτρια του X factor, Αλεξάνδρα Μπερκ (Alexandra Burke) θα συμμετέχει στη συναυλία του Asda Tickled Pink Girls Night out για τα 15 χρόνια της εταιρίας μαζί με τους Chipmunk, Dionne Bromfield και The Saturdays τις 12 Ιανουαρίου στο Shepherd Bush Empire του Λονδίνου και τα κέρδη θα πάνε σε φιλανθρωπίες κατά

Είναι σίγουρα καλύτερο από εκείνο το φόρεμα της Lady Gaga με τα κρέατα και έχει φτιαχτεί για έναν σκοπό που δεν μένει στα κόκκινα χαλιά και τις κάμερες. Η περσινή νικήτρια του X factor, Αλεξάνδρα Μπερκ (Alexandra Burke) θα εμφανιστεί live στη συναυλία του Asda Tickled Pink Girls Night out για τα 15 χρόνια της εταιρίας μαζί με τους Chipmunk, Dionne Bromfield και The Saturdays τις 12 Ιανουαρίου στο Shepherd Bush Empire του Λονδίνου και τα κέρδη θα πάνε σε φιλανθρωπίες κατά του καρκίνου του μαστού.

Για τον συγκεκριμένο σκοπό, φτιάχτηκε ένα φόρεμα από ροζ καλώδια που συνδέονται μ ένα μικρόφωνο ειδικά για την Μπερκ και δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε κάτι τέτοιο αφού είχε ξανατραγουδήσει στο Royal Exchange του Samsung Park. Όπως δήλωσε, πριν λίγο καιρό είχε φοβηθεί πως η διάγνωση της θα έδειχνε καρκίνο του μαστού αλλά ευτυχώς ήταν απλά μια κύστη που χρειάστηκε να βγάλει. Κάτι που δεν συνέβη το ίδιο με τη θεία της που έφυγε από τη ζωή από τη συγκεκριμένη ασθένεια και είναι ο λόγος που η Μπερκ κάνει events όπως αυτά.

K.Π