Τι "άκουσε" το Facebook το 2011;

19.12.2011
Social Network effect: Ακούς ένα κομμάτι, αν είσαι σε κάποιο bar δε ρωτάς τον dj γιατί πολύ απλά έχεις το Shazam, το ποστάρεις κατευθείαν στο facebook ή στο twitter για να το μάθουν οι φίλοι σου, περιμένεις τα like των mutual και το Facebook Memologys σε φακελώνει. Μες το 2011 υπήρξαν

Social Network effect: Ακούς ένα κομμάτι, αν είσαι σε κάποιο bar δε ρωτάς τον dj γιατί πολύ απλά έχεις το Shazam, το ποστάρεις κατευθείαν στο facebook ή στο twitter για να το μάθουν οι φίλοι σου, περιμένεις τα like των mutual και το Facebook Memologys σε φακελώνει. Μες το 2011 υπήρξαν κάποια κομμάτια που ζάλισαν το timeline σου είτε είχαν ανέβει κατευθείαν από κάποιον φίλο σου είτε via κάποιου άλλου και μπήκαν στη λίστα με τα δέκα πιο δημοφιλή στο facebook.

Η αυτοκρατορία του Zuckerberg έχει όλα όσα θέλουν οι υπόλοιποι που προσπαθούν να κάνουν κάτι παρόμοιο ακόμα κι αυτοί που τη σνομπάρου και όσον αφορά τη μουσική έχει ανέβει πάρα πολύ. Η Ριάνα (Rihanna) με τον Κάλβις Χάρις (Calvin Harris) και το We Found Love είναι στην πρώτη θέση, η Adele που γέμισε δάκρυα τα profiles με το Someone like you είναι στην τελευταία και ανάμεσα τους κυκλοφορούν ο David Guetta, o Skrillex, οι LMFAO, Foster the people κ.ά.

Voila η λίστα:

1. 'We Found Love' - Rihanna and Calvin Harris

2. 'Last Friday Night (T.G.I.F.)' - Katy Perry

3. 'Sexy And I Know It' – LMFAO

4. 'Titanium' - David Guetta and Sia

5. 'First of the Year' – Skrillex

6. 'Scary Monsters and Nice Sprites' – Skrillex

7. 'Without You' - David Guetta and Usher

8. 'Stereo Hearts' - Gym Class Heroes featuring Adam Levine

9. 'Pumped Up Kicks' - Foster the People

10. 'Someone Like You' – Adele

Κ.Π