Τσούλα... στον πάγο!

19.12.2011
Καλά τα πόδια σας δεν θα ανοίξουν και σπαγγάτο με τα παγοπέδιλα, αλλά λίγη εξάσκηση στα παγοδρόμια της Αθήνας δεν βλάπτει...

Καλά τα πόδια σας δεν θα ανοίξουν και σπαγγάτο με τα παγοπέδιλα, αλλά λίγη εξάσκηση στα παγοδρόμια της Αθήνας δεν βλάπτει...

Ποια παγοδρόμια σας καλούν να τσουλήσετε στον πάγο;

Στο πολυχώρο του Odeon Kosmopolis επί της Λεωφόρου Κηφισίας 73 στον Άγιο Θωμά στο Μαρούσι. Και φέτος τον χειμώνα λοιπόν, το πανέμορφο παγοδρόμιο στο Kosmopolis αναλαμβάνει να γεμίσει και πάλι με χαρά τον ελεύθερο χρόνο των μικρών και μεγάλων μας φίλων! Έτσι, μαζί με όλα τα καταστήματα, το Kosmopolis αναμένεται και αυτή την χειμερινή σεζόν να αποτελέσει μία από τις πληρέστερες διεξόδους για όσους ψάχνουν μία διαφορετική μα πολύ ενδιαφέρουσα ψυχαγωγία.
Το παγοδρόμιο στο Kosmopolis καλύπτεται πλήρως από μοντέρνου σχεδιασμού τέντα ώστε να πατινάρετε με άνεση και ασφάλεια κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες!
Ωρες Λειτουργίας: Καθημερινά 15:00 – 23:00 Σαββατοκύριακα: 11:00 – 00:00

Το παγοδρόμιο στο Copa Copana!
Το μεγαλύτερο παγοδρόμιο στα νότια και δυτικά προάστια βρίσκεται εντός του πολυχώρου Copa Copana πλάι στους παιδότοπους, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που δίνει τη δυνατότητα στους γονείς, αλλά και σε όσους θέλουν να μείνουν απλοί θεατές, να παρατηρούν με άνεση και ζεστασιά αυτούς που βρίσκονται μέσα στην παγοπίστα. Στον πολυχώρο του Copa Copana μπορείτε να συνδυάσετε και άλλες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια όπως το Paintball, τα φουσκωτά και ηλεκτρονικά παιχνίδια, καθώς και να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας σε ένα όμορφο περιβάλλον.
12 χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, Γέφυρα Σχιστού, Χαϊδάρι, Αφαία Σκαραμαγκά
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 16:00 – 23:00 και Σαββατοκύριακα 11:00 – 23:00

Παγοδρόμιο στο Escape Center!
Το Παγοδρόμιο στον πολυχώρο Escape Center στο Ίλιον μας περιμένει και φέτος για να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας!!
Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 15:00 – 23:00 και Σαββατοκύριακα από τις 11:00 – 00:00.
Διεύθυνση: Λεωφ. Δημοκρατίας 67Α, Τ.Κ. 13122, Ίλιον.
Είναι εύκολα προσβάσιμο από την Έξοδο 7 της Αττικής Οδού.
Για περισσότερες πληροφορίες: 2102380903 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: escapecenter.gr/pages/gr/homepage.php

ICE ARENA στο Athens Heart

Το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της πρωτεύουσας λειτουργεί δίπλα στο εμπορικό κέντρο "Athens Heart", επί της Πειραιώς 186 στον Ταύρο.
Το παγοδρόμιο του Athens Heart είναι ότι πιο κοντινό σε παγοδρόμιο διεθνών προδιαγραφών που έχει η χώρα μας, ενώ διαθέτει πληθώρα καταξιωμένων προπονητών και αθλητών με διάθεση και μεράκι για να σας μυήσουν στον εκπληκτικό κόσμο του πάγου.
Η παγοπίστα μεγέθους 800 τ.μ. στεγάζεται από ειδικό σκέπαστρο, όπως και όλοι οι χώροι του παγοδρομίου, κάνοντας το ιδανικό για τους επισκέπτες και τους συνοδούς των μικρών φίλων μας. Φυσικά, το παγοδρόμιο του Athens Heart διαθέτει μεγάλο χώρο στάθμευσης σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο, με σταθερή χαμηλή χρέωση ανεξαρτήτου χρόνου παραμονής. Συνδυάστε shopping ή φαγητό στην καρδιά της Αθήνας, με μία μοναδική βόλτα στον καλύτερο πάγο που εδώ και χρόνια σας προσφέρει η ICE ARENA.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 11:00 – 22:00 Σαββατοκύριακα 11:00 – 01:00
Ελάτε να ζήσετε το πραγματικό Dancing on Ice και ελάτε να βιώσετε την εμπειρία του χορού επάνω στον πάγο.

Καθημερινά από τις 11:00 – 22:00 και τα σαββατοκύριακα από τις 11:00 – 01:00, για φέτος μέχρι το τέλος Απριλίου.
Η είσοδος κοστίζει 10€ όπως πάντα, με απεριόριστη διάρκεια παραμονής στην παγοπίστα για συνεχόμενη χρήση, και στηντιμή περιλαμβάνονται φυσικά και τα παγοπέδιλα.
Στην Είσοδο μπορείτε να απευθυνθείτε και για υλοποίηση μαθημάτων αρχαρίων και προχωρημένων, μιας και το Παγοδρόμιο στο Athens Heart διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους προπονητές στα αθλήματα του πάγου.
Athens Heart website: athensheart.gr , τηλ.: 210 3414105.

"Πειρατικό" παγοδρόμιο στη Μαρίνα Φλοίσβου

Στη "Μαρίνα των Θαυμάτων" στη Μαρίνα Φλοίσβου, 6 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, μπορείτε να γιορτάσετε Χριστούγεννα στον πάγο, με θέα στη... θάλασσα!

Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο, πληροφορίες: 210 9871000 και 6972502505
Ώρες λειτουργίας: 11.00 το πρωί έως 23.00 το βράδυ
Τιμές: 10€ η ώρα (αλλά τις ημέρες που δεν έχει πολύ κόσμο μπορείτε να πατινάρετε περισσότερο). Αν έχετε δικά σας παγοπέδιλα η είσοδος είναι 8€.

Info: Λειτουργεί εδώ και μια εβδομάδα περίπου στην πολυσύχναστη Μαρίνα Φλοίσβου για πέμπτη συνεχή χρονιά σε 450 τετραγωνικά μέτρα όντας το μόνο από τα «αδερφάκια» του στην Αττική που απολαμβάνει θέα στην θάλασσα.