Ο Κάνιε θέλει από τον Άγιο Βασίλη..

19.12.2011
Εντάξει ναι η Μπρίτνει Σπίαρς (Britney Spears) αραβωνιάστηκε και όλοι έχουν χαρεί αλλά είμαστε την εβδομάδα των Χριστουγέννων με τις wish lists οπότε κι ο ταπεινός Κάνιε Γουέστ (Kanye West) αποφάσισε να πει δυνατά αυτά που βρίσκονται στον φάκελο για το Ροβανιέμι. Δεν θα σου κάνουν και ιδιαίτερη εντύπωση αυτά που ζητάει ο Κάνιε από τον Άγιο Βασίλη αφού περιστρέφονται γύρω από

Εντάξει ναι η Μπρίτνει Σπίαρς (Britney Spears) αραβωνιάστηκε και όλοι έχουν χαρεί αλλά είμαστε την εβδομάδα των Χριστουγέννων με τις wish lists οπότε κι ο ταπεινός Κάνιε Γουέστ (Kanye West) αποφάσισε να πει δυνατά αυτά που βρίσκονται στον φάκελο για το Ροβανιέμι. Δεν θα σου κάνουν και ιδιαίτερη εντύπωση αυτά που ζητάει ο Κάνιε από τον Άγιο Βασίλη αφού περιστρέφονται γύρω από ωραίες γυναίκες και ακριβά αντικείμενα και πόσταρε στο twitter φωτογραφίες απ αυτά που θέλει.

Το πρώτο που θέλει είναι ένα σετ με ακριβά κασκόλ, το δεύτερο είναι το fashion βιβλίο Irreverent της Carine Roitfeld το οποίο έχει εκθειάσει η δύστροπη Αν Γουίντορ (Anna Wintour) και το τρίτο είναι απλά μια γυναίκα..μοντέλο. Κι αφού τα έβγαλε από μέσα του, είχε λίγο ελεύθερο χρόνο ακόμα απόφάσισε να βάλει και 2-3 φωτογραφίες απ αυτά που ζητάει εδώ κι εκεί, έτσι να υπάρχουν..

K.Π