9 track iTunes sessions από την Κέλλυ Κλάρκσον

20.12.2011
Η παγκόσμια superstar Kelly Clarkson θα κυκλοφορήσει ένα αποκλειστικό 9 track iTunes sessions στις 27 Δεκεμβρίου.

Η παγκόσμια superstar Kelly Clarkson θα κυκλοφορήσει ένα αποκλειστικό 9 track iTunes sessions στις 27 Δεκεμβρίου. Οι fans μπορούν να το προ-παραγγείλουν από το iTunes από σήμερα. Το 9 track live iTunes sessions θα περιλαμβάνει 3 τραγούδια από το τελευταίο album της Kelly, το Stronger, όπως επίσης μερικά classics και μια extra εκτέλεση του “I’ll Be Home For Christmas”. Όλα τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν live αποκλειστικά για το iTunes. Η Kelly ετοιμάζεται για τη νέα παγκόσμιας περιοδείας της Stronger World Tour 2012 η οποία ξεκινάει στης 13 Ιανουαρίου.

Το album, Stronger, έκανε ντεμπούτο στο #2 του Billboard Top 200 και στο #2 του Digital Albums Chart και έχει ήδη πιστοποιηθεί χρυσό από την R.I.A.A. Και τα 5 albums της Kelly έχουν πραγματοποιήσει νέα είσοδο κατευθείαν στο Top 3. Το πρώτο single, “Mr. Know It All” βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο #1 του Hot AC Radio και είναι το 9ο Top 10 hit της Kelly στο Billboard Hot 100. Η Kelly πρόσφατα κέρδισε το Country Music Association Award και 2 American Country Music Award για το hit single της με τον Jason Aldean, “Don’t You Wanna Stay”.

Το Entertainment Weekly χαρακτήρισε το Stronger, “a breakup album for the ages” ενώ το Billboard γράφει, “she’s in her strongest form yet on fifth album Stronger”. Η The New York Times υποστηρίζουν ότι, “Ms. Clarkson is turning into the Mary J. Blige of pop”, ενώ η USA Today λέει “vocally, Clarkson has never sounded better”. Τέλος το Rolling Stone γράφει για την Kelly ότι, “one of music’s most remarkable voices”.

Από τότε που έκανε την εμφάνισή της στην μουσική βιομηχανία πριν 10 χρόνια, η Kelly Clarkson έχει κυκλοφορήσει 5 studio albums (Thankful, Breakaway, My December, All I Ever Wanted, Stronger), έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια albums παγκοσμίως -10 εκατομμύρια μόνο στην Αμερική- και έχει στο ενεργητικό της 9 singles στο Top10 του Billboard Hot 100 singles chart. Έχει κερδίσει 2 Grammy Awards, 2 American Music Awards, 2 MTV Awards, 1 country Music Association Award και 11 Billboard Awards.

Για να προ-παραγγείλετε το iTunes Sessions κάντε click εδώ: www.smarturl.it/kellyitunessession

Kelly Clarkson iTunes Sessions Track Listing

Mr. Know It All
What Doesn’t Kill You (Stronger)
You Can’t Win
Never Again
Since You’ve Been Gone
Why Don’t You Try
My Life Would Suck Without You
I’ll Be Home For Christmas
Interview

Για περισσότερες πληροφορίες www.kellyclarkson.com.