Πέθαναν και τον Jon Bon Jovi!

20.12.2011
Μάλλον είναι μια μόδα τελευταία να γράφουν κάποιοι ψεύτικα κείμενα με νεκρολογίες διαφόρων διασήμων τα οποία φαίνονται πιο αληθινά κι από τα αληθινά και να τα πρωωθούν παντού. Ταυτόχρονα μ’ εκείνη τη χθεσινή είδηση με την αυτοκτονία του Χρήστοτ Χωμενίδη το οποίο δημοσιεύτηκε σε αρκετά μεγάλα sites, κάποιοι φίλοι φαρσέρ στην Αμερική έγραψαν πως ο Jon Bon

Μάλλον είναι μια μόδα τελευταία να γράφουν κάποιοι ψεύτικα κείμενα με νεκρολογίες διαφόρων διασήμων τα οποία φαίνονται πιο αληθινά κι από τα αληθινά και να τα πρωωθούν παντού. Ταυτόχρονα μ’ εκείνη τη χθεσινή είδηση με την αυτοκτονία του Χρήστο Χωμενίδη το οποίο δημοσιεύτηκε σε αρκετά μεγάλα sites, κάποιοι φίλοι φαρσέρ στην Αμερική έγραψαν πως ο Jon Bon Jovi πέθανε από καρδιακή προσβολή, κάιτ που δημοσιεύτηκε στο Dailyneebloginternational και διαψεύτηκε από το Billboard.

O 49χρονος frontman των Bon Jovi το αντιμετώπισε με χιούμορ και πόσταρε μία φωτογραφία του στην σελίδα της μπάντας στο Facebook που είχε λεζάντα "Heaven looks a lot like New Jersey". Για το τρίβια, σημείωσε πως στη συγκεκριμένη περιοχή έχιε ανοίξει εδώ και δύο μήνες το εστιατόριο του Jon Bon Jovi Soul Kitchen, όπου πλήρώνεις είτε όσα θέλεις για το φαγητό είτε πληρώνεις δουλευοντας εθελοντικά στο μαγαζί.

Κ.Π