Η Gaga μοιράζει I pads και Macbooks!

20.12.2011
Αν από χθες βλέπεις τη Lady Gaga να γράφει στο twitter status της ότι κάνει δώρο Ipads και Macbooks δεν είναι επειδή έχει μπει μέσα της το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και μην κάνεις το λάθος να πατήσεις τα λινκ που δίνει γιατί δεν είναι τίποτα παραπάνω παρα ιοί. Κάποιος χάκερ μπήκε στο twitter λογαριασμό της Gaga και παραπλανεί τα monsters της για να κερδίσουν διάφορα gadgets

Αν από χθες βλέπεις τη Lady Gaga να γράφει στο twitter status της ότι κάνει δώρο Ipads και Macbooks δεν είναι επειδή έχει μπει μέσα της το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και μην κάνεις το λάθος να πατήσεις τα λινκ που δίνει γιατί δεν είναι τίποτα παραπάνω παρα ιοί. Κάποιος χάκερ μπήκε στο twitter λογαριασμό της Gaga και παραπλανεί τα monsters της για να κερδίσουν διάφορα gadgets της εταιρίας του δαγκωμένου μήλου και μέχρι να επανέλθει θα συνεχίζει μέχρι να την πατήσουν όλο και πιο πολλοί.

Στα άλλα νέα, επειδή δε γίνεται να μην αναξυρυχθεί κάπου ως μουσικός/ είδωλο/τραγουδίστρια/ περφόρμερ της χρονιάς (εκτός από τη πρωτιά του Forbes μ’ εκείνους που είχαν τα περισσότερα κέρδη), το I tunes πήρε την Adele, το MTV την Κέιτι Πέρι (Katy Perry) οπότε μπήκε στην πρώτη θέση του Asociated Press ως η Καλύτερη entertainer του 2011. Και μην ξεχνάς επίσης ότι ετοιμάζει εκείνες τις 450 συναυλίες..

Κ.Π