Nτεμπούτο από τον Sammy Adams

22.12.2011
Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός της RCA Records, Sammy Adams θα παρουσιάσει το video του πρώτου single “Blow Up” στο Vevo στις 22 Δεκεμβρίου

Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός της RCA Records, Sammy Adams θα παρουσιάσει το video του πρώτου single “Blow Up” στο Vevo στις 22 Δεκεμβρίου. Οπτικοποιήθηκε στην πόλη του, το Cambridge, MA και σκηνοθετήθηκε από τον Nathan Crooker και δείχνει τον Adam να είναι επικεφαλής μιας ομάδας παιδιών (ουσιαστικά είναι fans του Sammy και τους βρήκαν μέσω Twitter) στο απόλυτο σπιτικό party.

Στις 18 Ιανουαρίου, ο Adams θα κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο παρουσιάζοντας το “Blow Up” στο Conan του TBS. Το “Blow Up” είναι το πρώτο single από το debut album του Adams το οποίο θα κυκλοφορήσει από την RCA Records, την Άνοιξη του 2012. Το “Blow Up” είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά σε όλα τα digital καταστήματα.

Ο 24χρονος Sammy Adams κατάγεται από το Cambridge, MA και ζει στην Νέα Υόρκη. Έκανε μαθήματα πιάνου από την παιδική του ηλικία και τα ενδιαφέροντά του μεγαλώνοντας ήταν στην παραγωγή και αργότερα στο τραγούδι και το rapping. Ήταν στην τάξη στο Trinity College (που ο Adams σπούδαζε πολιτική επιστήμη και ήταν αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου) όταν του ήρθε η ιδέα για το breakthrough single “I Hate College” – ένα remix του “I Love College” του Asher Roth, το οποίο ηχογράφησε στο δωμάτιο της εστίας του. Το ανεξάρτητο album του Adams “Boston’s Boy” έφτασε στο #1 του iTunes Hip-Hop/Rap chart την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του τον Μάρτιο του 2010, πουλώντας 8.000 αντίτυπα εκείνη την εβδομάδα προσπερνώντας albums των Lil Wayne και DJ Khaled. Τα ανεξάρτητα viral videos του, έχουν εκατομμύρια views στο YouTube, ανάμεσά τους το “I Hate College”(6 εκατομμύρια) και “Driving Me Crazy”(3,4 εκατομμύρια). Πραγματοποίησε πάνω από 100 shows και πούλησε πάνω από 100 χιλιάδες εισιτήρια κατά την διάρκεια της Αμερικάνικης περιοδεία του, όπου εμφανίστηκε μεταξύ άλλων στο Lollapalooza και στο Terminal 5 της Νέας Υόρκης που ήταν sold out.