H Gaga στο Bollywood;

04.01.2012
Τι νόμιζες; Ότι θα μπει το 2012 και θα γλιτώσουμε από τη Lady Gaga; Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ακόμα κι αν φτάσουμε στο 2046, Εκτός από το όλο σκάνδαλο που έχει δημιουργηθεί με το αίμα που βρέθηκε στη μπανιέρα ενός ξενοδοχείου που έμεινε και κυκλοφορούν φήμες για κάποια τελετή που μπορεί να έκανε, τώρα έχουμε ινδική εισβολή. "Screw Hollywood ?it’s all about Hollywood (sic)"

Τι νόμιζες; Ότι θα μπει το 2012 και θα γλιτώσουμε από τη Lady Gaga; Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ακόμα κι αν φτάσουμε στο 2046, Εκτός από το όλο σκάνδαλο που έχει δημιουργηθεί με το αίμα που βρέθηκε στη μπανιέρα ενός ξενοδοχείου που έμεινε και κυκλοφορούν φήμες για κάποια τελετή που μπορεί να έκανε, τώρα έχουμε ινδική εισβολή. "Screw Hollywood –it’s all about Hollywood (sic)" έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο με σήμα το γαλάζιο πουλάκι και φυσικά αφορά μια καινούρια ιδέα που της ήρθε με αφορμή ένα Bollywood show που είδε σε πρόσφατο ταξίδι της στη Γαλλία.

Όπως λέει στην εφημερίδα Sun μετά απ' αυτή την εμπειρία της θα ήθελε πολύ να γυρίσει και πρωταγωνιστήσει σε μία Bollywood ταινία γιατί είναι εξτασιασμένη από τους χορούς και τα ρούχα κι επίσης την εμπνέει τόσο πολύ η Ινδία που θέλει να κάνει μία free συναυλία για όλους τους φανς της εκεί. Οπότε δε μας φανεί παράξενο αν στο επόμενο της βίντεο κλιπ εμφανιστεί με πολύχρωμα ρούχα με τη belly έξω, πούλιες και τη χαρακτηριστική βούλα Bindi ανάμεσα στα μάτια. Απλά ελπίζουμε να μην τη σερβίρει κάποιος σαν τον Peter-Birdy Nam Nam- Sellers..

Κ.Π