Κουρέλι η Αβρίλ Λαβίν

19.01.2012
Η Αβρίλ Λαβίν (Avril Lavigne) είναι συντετριμμένη για τον πρόσφατο χωρισμό της. Νωρίτερα μέσα στη βδομάδα, μάθαμε ότι δεν είναι πια μαζί με τον TV star Brody Jenner, με τον οποίο ήταν μαζί τα δύο τελευταία χρόνια. Ειχε ακουστεί ότι αρραβωνιάστηκαν στις διακοπές αλλά από τότε τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Οπως φαίνεται η Avril ήταν έτοιμη για το επόμενο βήμα αλλά ο Brody όχι.

Η Avril Lavigne είναι συντετριμμένη για τον πρόσφατο χωρισμό της. Νωρίτερα μέσα στη βδομάδα, μάθαμε ότι δεν είναι πια μαζί με τον TV star Brody Jenner, με τον οποίο ήταν μαζί τα δύο τελευταία χρόνια. Ειχε ακουστεί ότι αρραβωνιάστηκαν στις διακοπές αλλά από τότε τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Οπως φαίνεται η Avril ήταν έτοιμη για το επόμενο βήμα αλλά ο Brody όχι.

“Η Avril Lavigne είναι ράκος μετά το τέλος της διετούς σχέσης της με τον Brody Jenner, καθώς εκείνη ήθελε να τον παντρευτεί και να προχωρήσει μαζί του" αναφέρουν οι Chicago Sun-Times.

Οι φήμες λένε ότι ο Brody έδωσε το τέλος στη σχέση, ενώ άλλες φήμες θέλουν την Avril πολύ εκενυρσιμένη με τις επαγγελματικές επιλογές του συντρόφου της.

Ηταν μία πολύ δυνατή σχέση στη διάρκεια της οποίας ο ένας χτύπησε τατού με το όνομα του άλλου...