Η Monica και η Brandy συνεργάζονται ξανά!

19.01.2012
Οι πολύ-πλατινένιες και νικήτριες βραβείων Grammy, η Monica και η Brandy συνεργάζονται ξανά για να γράψουν και πάλι ιστορία με το ολοκαίνουριο single “It All Belongs To Me”, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την RCA Records στις 6 Φεβρουαρίου.

Οι πολύ-πλατινένιες και νικήτριες βραβείων Grammy, η Monica και η Brandy συνεργάζονται ξανά για να γράψουν και πάλι ιστορία με το ολοκαίνουριο single “It All Belongs To Me”, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την RCA Records στις 6 Φεβρουαρίου. Το τραγούδι το έγραψε και το έκανε παραγωγή ο Rico Love (Usher, Beyonce, Chris Brown) και επανασυνδέει αυτές τις εξαιρετικές τραγουδίστριες για πρώτη φορά από την τεράστια επιτυχία του single “The Boy Is Mine”. Η Monica και η Brandy έγραψαν στο Twitter για την συνεργασία τους όταν βρισκόντουσαν στο studio στο Miami και αμέσως ξεκίνησε μια χιονοστιβάδα ενθουσιασμού στο internet.

Πέρασαν 14 χρόνια από τότε που η επική τους συνεργασία στο “The Boy Is Mine”, ανέβηκε στο #1 του Hot 100 για 13 εβδομάδες, κέρδισε το Grammy στην κατηγορία R&B Performance by A Duo Or Group και ήταν το best-selling τραγούδι του 1998.

Το “It All Belongs to Me” θα περιλαμβάνεται στο νέο album της Monica NEW LIFE το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου (RCA) και στο επερχόμενο album της Brandy το οποίο ακόμα δεν έχει τίτλο, θα είναι το debut της στην RCA/Chameleon και θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη. Στο τραγούδι έκανε παραγωγή ο Rico Love, ο οποίος το έγραψε κιόλας.