Η πραγματική σταρ των Γκράμι!

15.02.2012
Είναι κάτι τραγούδια που είναι μόνιμοι κάτοικοι μέσα στις SOS λίστες όλων όσων θέλουν να δείξουν που μπορούν να φτάσουν οι φωνητικές τους χορδές χωρίς να σπάσουν. Ξέρεις τώρα, αυτά που κάνουν πρόβες στους καθρέφτες του σπιτιού με χτένες αντί για μικρόφωνα και μπροστά από webcam σε youtube βίντεο όταν ονειρεύονται πως μια μέρα θα τα πουν ζωντανά σε μια μεγάλη σκηνή. Μέσα εκεί φυσικά βρίσκονται τραγούδια της Adele, Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston),

Είναι κάτι τραγούδια που είναι μόνιμοι κάτοικοι μέσα στις SOS λίστες όλων όσων θέλουν να δείξουν που μπορούν να φτάσουν οι φωνητικές τους χορδές χωρίς να σπάσουν. Ξέρεις τώρα, αυτά που κάνουν πρόβες στους καθρέφτες του σπιτιού με χτένες αντί για μικρόφωνα και μπροστά από webcam σε youtube βίντεο όταν ονειρεύονται πως μια μέρα θα τα πουν ζωντανά σε μια μεγάλη σκηνή. Μέσα εκεί φυσικά βρίσκονται τραγούδια της Adele, Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston), Μαράια Κάρει (Mariah Carey),Σελίν Ντιόν ( Celine Dion) κτλ αλλά μείνε στην πρώτη την οποία έχουν τραγουδήσει περισσότερο αυτά τα δύο χρόνια και οι διασκευές είναι άπειρες.

Η 11χρονη Ντένις Μπεστμαν (Denise Bestman) είναι μία απ αυτές που πήραν το χιλιοβραβευμένο Rolling in the deep και το τραγούδησαν μέσα σ ένα λεωφορείο μαζί με τις φίλες της για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού της Target. Οι κουστουμάτοι διαφημιστές της συγκεκριμένης εταιρίας εντόπισαν την πιτσιρίκα στο youtube όπου στο βίντεο με την ερμηνεία της στο κομμάτι της Adele έχει μαζέψει πάνω από ένα εκατομμύριο views και της πρότειναν να πρωταγωνιστήσει στο σποτ τους.

"Έμεινα άφωνη, δεν ήξερα τι να πω. Το τραγούδι είναι η ζωή μου και τραγουδάω κάθε μέρα- στο σχολείο, στο δρόμο στο σπίτι, παντού". είπε η Ντένις μετά την επιλογή της στο διαφημιστικό με τη μαμά της να συμπληρώνει πως μόλις έμαθαν το νέο άρχισαν και οι δύο να ουρλιάζουν από χαρά και να μην πιστεύουν αυτό που συνέβη. Για το τρίβια, η Ντένις είναι στη χορωδία PS22 με την οποία είχαν τραγουδήσει και στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρει (Oprah Winfrey) και ο διευθυντής της είναι πολύ υπερήφανος για η συνεργασία της με τη Target χωρίς ν’ αποκλείει το γεγονός πως θα αποκτήσει Grammy βραβείο κάποια στιγμή.

Κ.Π