Δήλωσε υποψηφιότητα για την υποτροφία Έιμι Γουάινχαουζ!

06.03.2012
O φιλανθρωπικός οργανισμός "The Amy Winehouse Foundation" που ιδρύθηκε μετά το θάνατο της 27χρονης σταρ, θα χορηγήσει μία υποτροφία στη σχολή θεάτρου όπου αναδείχθηκε αρχικά η φωνή της.

Η Εϊμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) ήταν μόλις 13 ετών όταν η Σίλβια Γιανγκ (Sylvia Young) από τη θεατρική Σχολή του Λονδίνου "Sylvia Young Theatre School" που παρακολουθούσε την οντισιόν της, δήλωσε συνεπαρμένη από τη φωνή της έφηβης Εϊμι, που ερμήνευσε το "On the Sunny Side of the Street."

Ο πατέρας της Εϊμι, Μιτς Γουάινχαουζ (Mitch Winehouse), είπε ότι η υποτροφία θα δοθεί σε ένα παιδί που δε μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά, καθώς αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος του Οργανισμού που ίδρυσε προς τιμήν της κόρης του: Να βοηθά δηλαδή, τους νέους που αντιμετωπίζουν οικονομικές ή άλλου είδους δυσκολίες. Ο φιλανθρωπικός οργανισμός έχει επίσης στόχο να βοηθήσει τα παιδιά που υποφέρουν από εξάρτηση σε ουσίες, είτε πρόκειται για αλκοόλ είτε για νακρωτικά.
"Θα ήταν υπέροχο να βρούμε μία νέα Εϊμι, παρότι ήταν μία και μοναδική" δήλωσε η Γιανγκ: "Θα ήμασταν όμως ευτυχείς αν βρίσκαμε ένα νέο παιδί με ιδιαίτερο ταλέντο στο τραγούδι, στο χορό ή στην υποκριτική".
Η ανακοίνωση για την υποτροφία ισχυρίζεται ότι ήταν η φοίτηση της Εϊμι στη σχολή που οδήγησε στη μετέπειτα επιτυχία της. Η σταρ του "Rehab" παράτησε τις σπουδές της στη μέση εξαιτίας προβλημάτων συμπεριφοράς, αν και η Γιανγκ αρνήθηκε ότι την είχαν αποβάλλει.
Η ιστοσελίδα του φιλανθρωπικού οργανισμού δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες για την αίτηση για τους ενδιαφερόμενους και μπορείτε να τις δείτε εδώ.
Ε.Σ.