Οι μελωδικές... ταβανόπροκες της Μαντόνα προς τον Ρίτσι

07.03.2012
Η 53χρονη σταρ αποκάλυψε άλλη μία πλευρά του πρώην συζύγου της Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) στους στίχους του νέου της κομματιού.
Οι καλεσμένοι σε μία πριβέ συναυλία της για το επόμενο άλμπουμ της, έμειναν να αναρωτιούνται για τα συναισθήματά της σχετικά με τον οκτάχρονο γάμο της με τον βρετανό σκηνοθέτη. Το κομμάτι της "I Don’t Give A ..." περιγράφει την εικόνα μιας τυπικής μέρας σε ένα μίζερο και ανικανοποίητο γάμο. Και παρόλο που ο Ρίτσι δεν αναφέρεται, οι στίχοι φάνηκαν να βγαίνουν κατευθείαν από την καρδιά της.
Η Μαντόνα (Madonna) τραγούδησε: "Ξύπνα, αυτή ειναι η ζωή σου, τα παιδιά μόνη σου, πρέπει να μιλήσεις στο τηλέφωνο, να μιλήσεις στον Τύπο, να αγοράσεις φόρεμα, όλους να τους εντυπωσιάσεις... να κάνω δέκα πράγματα ταυτόχρονα και αν δε σ αρέσει... δε δίνω δεκάρα (Συγκεκριμένα λέει I don’t give a ****.)
Και συνεχίζει: "Προσπάθησα να είμαι καλό κορίτσι, να είμαι η τέλεια σύζυγος. Μείωσα τον εαυτό μου, και κατάπια το φως μου. Προσπάθησα να γινω όλα αυτά που περιμένεις από μένα. Κι αν απέτυχα ... I don’t give a ****."
Ενα ακόμη κομμάτι το ‘Bang Bang’, δεν είναι τόσο εμφανώς βιογραφικό αλλά βρίσκει τη σταρ σε δολοφονική διάθεση για ένα πρώην εραστή. ‘Bang bang, σε πυροβόλησα, σκότωσα τον εραστή μου στο κεφάλι’ τραγουδάει... "Και αν δω αυτή τη σκύλα στην κόλαση, θα τον ξαναπυροβολήσω στο κεφάλι, γιατί θέλω να τον δω πεθαίνει, ξανά και ξανά.."
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα σταρ μίλησε για το χωρισμό της από τον πρώην σύζυγο της, αλλά είναι η πρώτη φορά που τραγουδάει γι αυτόν.
Τον Ιανουάριο, δήλωσε στο περιοδικό Newsweek ότι ο γάμος της που είχε τελειώσει από το 2008, ήταν αρχικά άψογος αλλά η ίδια είχε αρχίσει να παρατηρεί ρωγμές όσο περνούσε ο καιρός.. "Ξεκινάς να σκέφτεσαι πόσα ακόμη θα θυσιασεις, τι είσαι διατεθειμένος να χάσεις", είχε πει.
Ο Ρίτσι μίλησε για το χωρισμό τους τον περασμένο χρόνο, και είπε ότι παρόλο που δε μετανιώνει για το γάμο του με τη Μαντόνα, το δράμα ήταν συχνά πολύ γι αυτόν... "Μπήκα σε μία σαπουνόπερα και έζησα εκεί μεσα για αρκετό καιρό" δήλωσε. Οι φίλοι του ειπαν επίσης ότι η αυστηρή διαιτα της Μαντόνα, η Κάμπαλα και ο εθισμός της με τη γιόγκα την έκαναν πολυ δύσκολη στη συμβίωση.
Το ζευγάρι έχει ένα γιο τον Ρόκο (Rocco) που είναι έντεκα χρονών και είχε υιοθετήσει ένα ακόμη αγοράκι που ειναι τώρα 6 χρονών, τον Ντέηβιντ Μπάντα (David Banda).
Η Μαντόνα μετα τον Σον Πεν και τον Γκάι Ρίτσι, με τους οποίους οι γάμοι της κατέληξαν σε διαζύγιο, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί. Προς το παρόν όμως βγαίνει με τον Μπραϊμ Ζαϊμπάτ (Brahim Zaibat), τον 24χρονο Γάλλο χορευτή της... και πριν δύο μήνες είπε δημόσια "Χρειάζομαι ένα συντροφο, δε θέλω να ζω μόνη μου και νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι νιώθουν έτσι.."
Λέτε να ξαναβάλει νυφικό?
Ε.Σ.