Κέιτι Πέρι: Είμαι πολύ προληπτική!

07.03.2012
Η 23χρονη σταρ πιστέυει στο κακό μάτι και τις χρουσουζιές γι' αυτό κράτησε μακριά τις μαύρες γάτες από τα καμαρίνια της.

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry), η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει το διαζύγιο της με τον Ράσελ Μπραντ (Russel Brand), αν σταματούσε το επόμενο λεπτό τη μουσική δεν θα είχε ιδιαίτερο πρόβλημα για πολλά χρόνια. Όμως, παρόλα αυτά δηλώνει προληπτική και δεν θέλει να συζητάει τα σχέδια της με κάνεναν.

Ο δίσκος της έχει πουλήσει πάνω από 5.5 εκατομμύρια δολάρια σ’ όλο τον κόσμο, έχει στα ράφια ένα special edition δώρο με το "Teenage Dream" γεμάτο bonus, δεν σταματάει να κάνει αναρρίχηση στα δύσβατα charts και κατέχει μερικά από τα μεγαλύτερα ρεκόρ που έχει πετύχει ποτέ ποπ καλλιτέχνης.

Τα κομμάτια της θα πρέπει να κάνουν μεγάλη προσπάθεια να βγουν από τις λίστες των djs και των ραδιοφωνικών παραγωγών κι εκεί που νομίζαμε ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα, εκείνη δηλώνει πολύ προληπτική:

"Δεν θέλω να γρουσουζεύω τον εαυτό μου γιατί δεν μπήκα στο στούντιο. Έχω μια ιδέα... Πάντα έχω μια ιδέα, όπως για παράδειγμα για το πώς θα είναι τα επόμενα δύο άλμπουμ μου. Εξαρτάται...

Πάντα τεστάρω τον παλμό του κόσμου για να καταλάβω τι θέλουν, ή σκέφτομαι τι ακριβώς θέλω να πω εγώ εκείνη την εποχή με τα τραγούδια μου. Το τελευταίο είναι ίσως πιο σημαντικό από το τι θα ήθελε ν ακούσει ο κόσμος", δήλωσε η 23χρονη τραγουδίστρια στο MTV.

Επιπλέον, η ίδια πρόσθεσε πως δε θέλει να βγάζει πολλά στοιχεία στη φόρα όσον αφορά τα μελλοντικά της σχέδια για να μην... τα γκαντεμιάσει, όπως και ότι δεν της αρέσει να ανταγωνίζεται τον εαυτό της, γιατί μπορεί τα πράγματα να μην πάνε τόσο καλά όσο τα σχεδίαζε:

"Μπορεί να μην καταφέρω να γίνω ξανά Νο 1. Γι' αυτό θα κάνω ό,τι με εκφράζει καλλιτεχνικά. Έχω πολύ έμπνευση αυτή την περίοδο και θ’ ακολουθήσω την καρδιά μου όπως πάντα".

Όπως κατάλαβες, καλύτερα κράτησε μακριά τις μαύρες γάτες από τα καμαρίνια της.

Κ.Π