Ποιος δεν θέλει τον Στίβεν Τάιλερ στο American Idol;

07.03.2012
Το American Idol δεν άρεσε στην αρχή και τόσο πολύ στην μία από τις κόρες του τραγουδιστή των Aerosmith αλλά αργότερα άλλαξε γνώμη.

Ο Στίβεν Τάιλερ (Steven Tyler) είχε δηλώσει κάποια στιγμή πως παρ’ όλο που είναι 27 χρόνια στη μουσική βιομηχανία ως ο τραγουδιστής των Aerosmith, ο περισσότερος κόσμος τον αναγνωρίζει τώρα που είναι κριτής στο American Idol. Και κάπως έτσι συνειδητοποιείς ξανά την υπερδύναμη της τηλεόρασης και των talent shows.

Όμως όταν έκανε την επιλογή να βρεθεί την δέκατη σεζόν του American Idolστο τραπέζι με την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και τον Ράντι Τζάκσον (Randy Jackson) με τους οποίους έχει πάρα πολύ καλή χημεία, η δεύτερη κόρη του και μοντέλο Chelsea (Τσέλσι) δεν συμφώνησε ποτέ με την απόφαση του.

"Τον πίεζα να μην δεχτεί όταν του έκαναν την πρόταση και θεωρούσα ότι ήταν λίγο ψεύτικο για εκείνον και δεν του ταίριαζε . Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα το έκανε με όλη του την καρδιά και θα έβαζε την ψυχή του σ’ αυτό" ανέφερε η αδερφή της Λιβ Τάιλερ (Liv Tyler) και αιθάνεται υπερήφανη για ότι έχει πετύχει π πατέρας της μέχρι τώρα.