Nτεμπούτο για το American Idol

07.03.2012
Ο Κρις Αλλεν (Kris Allen), ο νικητής του American Idol της σεζόν του 2009 επιστρέφει στην σκηνή με την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου single του με τίτλο “The Vision Of Love”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο iTunes και σε όλες τις digital πλατφόρμες στις 26 Μαρτίου από την 19 Recordings/RCA Records.

Το τραγούδι το έγραψε ο ίδιος μαζί με τους Nasri και Adam Messinger, την γνωστή ομάδα παραγωγών ως The Messengers (Chris Brown/Justin Bieber). Το “The Vision of Love” αναδεικνύει το ταλέντο του Kris ως τραγουδιστή και ως τραγουδοποιό και είναι το πρώτο single του καλλιτέχνη από τότε που νίκησε το American Idol το 2009 και την κυκλοφορία του debut του album.

Ο Κρις βρίσκεται αυτή την περίοδο στο studio δουλεύοντας το νέο του album, το οποίο ακόμα δεν έχει τίτλο.

Μετά την νίκη του τη σεζόν του 2009 του American Idol, ο Kris Allen γνώρισε επιτυχία με 5 singles στα Billboard Charts. Το debut album του περιέχει τα hit singles Live Like We’re Dying που έχει συνολικά digital πωλήσεις πάνω από 1.7 εκατομμύρια. Από την κυκλοφορία του album έχει περιοδεύσει με τον Keith Urban, τους Maroon 5, τους Barenaked Ladies, τους Lifehouse όπως επίσης έχει πραγματοποιήσει την δική του club περιοδεία, ως headline act.

http://www.krisallenofficial.com/ph